-
przekarmilem BRERKE
Witam jak w temacie nalalo mi sie za duzo paliwka i teraz juz przy okolo 40 litrow odbija mi pistolet na stacji )-= oczywiscie da sie zalac te 60 litrow ale bluzgam przy dystrybutorze jak bylbym na budowie (-=..............slyszalem ze trzeba wymienic zbiornik NAPISZCZIE ZE TO NIE MOZE BYC PRAWDA
dziekuje za pomoc
-
Użytkownik
Znawca
Jeżeli już to może być zapchany przewód odpowietrzający. A co ze wskaźnikiem poziomu paliwa?.
-
Użytkownik
Fachowiec
Nie bardzo rozumiem, dlaczego trzeba by wymienić cały zbiornik.
-
W każdym samochodzie jest możliwość odpowietrzenia zbiornika, ale jak to się robi Brerze to Ci nie powiem.
-
to tak wskaznik paliwa jest ok pokazuje jak powinien..........co do wymiany zbiornika ogladalem jedna sztuke w poznaniu ktora odradzalem juz na forum i ona miala wymieniany zbiornik paliwa chyba z dwa razy wiec wnioskuje ze to moze to.
ktos na pocieszenie powiedzial mi zeby jezdzil blisko rezerwy powinno pomoc
-
Co się tak uparłeś na tą wymianę zbiornika? Poszukaj tego odpowietrznika.
-
A tak z ciekawości, po ile razy dobijałeś po pierwszym odbiciu?
-
na tym zdjęciu widać otworki pod otworem wlewu. To pewnie od odpowietrznika: http://www.forum.alfaholicy.org/atta...9_800x600_.jpg
-
bilem az wejdzie 60 litrow (-= co do wymiany tego zbiornika to jak juz pisalem wczesniej myslalem ze skoro gosc mial go wymienianego juz tyle razy to ze moze wlasnie z przelania badz prawde piszac ubijania paliwa w zbiornik ile sie da
-
Lizard, a sprawdzałeś na innej stacji paliw? U mnie jest jedna stacja, która ma jakoś dziwnie ustawioną czułość pistoletu i zawsze mi odbija zdecydowanie wcześniej niż na innych.
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia