Mam taki problem który dziś zauważyłem mianowicie wysiadam z AR i nie gra mi głośnik w drzwiach zamykam drzwi i działa otwieram dział co jest u licha coś nie styka??
No i jak się okazało każdy głośnik w drzwiach mojej AR jak otworze drzwi i nie działa to muszę pomęczyć kabelki w elastycznym łączniku drzwi z tym że zdjąłem ta gumę osłonową i kabelki sa całe nie ponacinane ale to w nich tkwi problem a w zasadzie na tym połączeniu co to może być??
Kto miał podobny problem i jak to rozwiązał??
Nigdy nie byłem fanem Car Audio i sie kompletnie na tym nie znam ale jak już jest całkiem ładnie grający zestaw zamontowany w samochodzie to chciałbym żeby działał aa subwoofer w bagażniku gra zawsze i bez przerywania co to możne być bo strasznie wkurza tam jest jakaś wtyczka czy co??
Próbowałem to delikatnie rozłączyć ale kawałek szarego plastiku z obejmy mi się odłamał więc zapiąłem z powrotem i ściągnąłem samą gumę z tąd wiem że kable nie są poprzerywane i w oryginalnej izolacji.
Nie wiem co z tym zrobić i gdzie się ew. udać co by dobrze zrobili i nie wzieli jak za zborze bo to musi być jakaś pierdółka 8(((
pomocy radźcie !!!