Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Temat: Alfa Romeo 156 140KM-KLIMATRONIK-ALCANTARA-AL

Darooo
    Gość

Domyślnie Alfa Romeo 156 140KM-KLIMATRONIK-ALCANTARA-AL

Auto z ogłoszenia:
    http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-140...C27127827.html

Auto jest po gradobicu, malowane. Poza tym lekko odgięta osłonka poduszki pasażera, brak oryginalnego radia.
    Osłona na silniku wpada w mocne wibracje (do wymiany gumowe podkładki), zawieszenie piszczy/skrzypi z przodu po prawej ale nie ma żadnych luzów.
    Amortyzatory z tyłu niedlugo będą się kwalifikowały do wymiany.

Użytkownik Romeo Avatar Damian156JTD
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    Alfa Romeo 159 1.9JTDm 16V

Domyślnie

Można wywnioskować stan tego auta po jego cenie

Darooo
    Gość

Domyślnie

Nie do końca. Bo tydzień wcześniej mieli piękną, zadbaną Alfę, która sprzedała się w jeden dzień i była 1000zł tańsza (2003 rok, też po lifcie).

Użytkownik Romeo Avatar Damian156JTD
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    Alfa Romeo 159 1.9JTDm 16V

Domyślnie

uwierz mi w tym kraju jest mało zadbanych aut a jak są zadbane to nie idą za bezcen a tym bardziej od handlarza

Darooo
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Damian156JTD Zobacz post
    uwierz mi w tym kraju jest mało zadbanych aut a jak są zadbane to nie idą za bezcen a tym bardziej od handlarza
    Zgadzam się, ale tamta poszła. Klienci przyjechali w niedzielę z samego rana i od razu wzięli. Dzień po sprowadzeniu tego auta. Także zdarzają się okazje

Użytkownik Romeo Avatar Greciu
    Mieszka w
    Jarocin
    Auto
    Maserati Quattroporte

Domyślnie

Kolego w tym komisie nie ma okazji
    Jest:
    Maserati Quattroporte V

Były:
    AR Spider 916 / Maserati Quattroporte V / Maserati 3200 GTA / AR 159 SW JTDm / AR 156 GTA / AR 159 SW 1,9 JTDm / AR GTV 3,0 V6 24V / AR 147 1,6 TS / AR 166 2,4 JTD / AR 156 SW 1,9 JTD / Lancia Lybra SW 1,9 JTD

Użytkownik Znawca Avatar sedici
    Mieszka w
    OPL & (ANsbach) DE
    Auto
    Bravo1,6Mj , Astra J

Domyślnie

Cytat Napisał Darooo Zobacz post
    Klienci przyjechali w niedzielę z samego rana i od razu wzięli. Dzień po sprowadzeniu tego auta. Także zdarzają się okazje
    oczywiście że tak, niedługo się zarejestrują na forum i będą płakać
    this is my truth tell me yours
    "Polityka została wymyślona po to, aby kłamstwo brzmiało jak prawda." G.Orwell
    http://www.youtube.com/watch?v=liSxjtd16xQ - bastard

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    Ostrów Wielkopolski
    Auto
    Seat Leon FR

Domyślnie

Jak ktoś z forum wystawia taką samą za 17-18 tys w stanie nienagannym to drą łacha że mogą mieć taką za 12-13 tys, tylko że nikt nie bierze pod uwagę że one właśnie tak wyglądają jak te z ogłoszenia.

Dla mnie nie ma sensu tego brać, kupować auto i na starcie wkładać to dla mnie zero frajdy z kupna auta. Lepiej dozbierać i kupić egzemplarz zadbany.

Darooo
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Greciu Zobacz post
    Kolego w tym komisie nie ma okazji
    Możesz rozwinąć temat?

Ta o której mówię (też czarna SW, 115KM, 03', jasne wnętrze ale nie skóra), była super zadbana. Domyślam się jedynie, że miała nahulane dużo więcej niż w ogłoszeniu. Nawet opony niemal nówki.

Najgorsze jest to, że teraz nie mogę znaleźć drugiej takiej, która wyglądałaby podobnie. Owszem, można ale za 17-18k jak piszecie. A moim skromnym zdaniem ten samochód nie jest tyle wart. Podoba mi się bardzo to autko, ale w tych pieniądzach - można kupić coś lepszego wtedy.

Użytkownik Romeo Avatar Greciu
    Mieszka w
    Jarocin
    Auto
    Maserati Quattroporte

Domyślnie

Cytat Napisał Darooo Zobacz post
    Możesz rozwinąć temat?

Ta o której mówię (też czarna SW, 115KM, 03', jasne wnętrze ale nie skóra), była super zadbana. Domyślam się jedynie, że miała nahulane dużo więcej niż w ogłoszeniu. Nawet opony niemal nówki.

Najgorsze jest to, że teraz nie mogę znaleźć drugiej takiej, która wyglądałaby podobnie. Owszem, można ale za 17-18k jak piszecie. A moim skromnym zdaniem ten samochód nie jest tyle wart. Podoba mi się bardzo to autko, ale w tych pieniądzach - można kupić coś lepszego wtedy.
    Cóż będę pisał, po twojej wypowiedzi że za 17-18tys zł można kupić coś lepszego to kup sobie własnie to "coś" lepszego.
    Ostatnio edytowane przez Greciu ; 12-01-2013 o 13:57 Powód: zmiany
    Jest:
    Maserati Quattroporte V

Były:
    AR Spider 916 / Maserati Quattroporte V / Maserati 3200 GTA / AR 159 SW JTDm / AR 156 GTA / AR 159 SW 1,9 JTDm / AR GTV 3,0 V6 24V / AR 147 1,6 TS / AR 166 2,4 JTD / AR 156 SW 1,9 JTD / Lancia Lybra SW 1,9 JTD