Witam
mam kilka elementów zawieszenie do wymiany w mojej Belli. Wahacz górny przód i końcówki drążków przód zamówiłem w sklepach stacjonarnych. Wszystko TRW. Dzisiaj doszedł do mnie tylny wahacz poprzeczny dłuższy z autosklep24. W wiadomości e-mail zaznaczałem, że interesuje mnie tylko TRW. Nigdzie nie ma wybite, że to TRW, jest tylko naklejka "Ricambi Originali" na środku. Na pozostałych częściach, które kupiłem na miejscu jest wybite wyraźnie TRW, na wahaczu górnym jest odlew, a na końcówkach drążka wypalone laserowo, poza tym w obu przypadkach jest folia lub pudełko kartonowe TRW + "instrukcja". Tutaj przy tylnym wahaczu z autosklepu24 nie ma nic... Jakość wykonania jest zdecydowanie gorsza w porównaniu do pozostałych elementów w 100% oryginalnych TRW. Krawędzie wykończone zadziorami jakimiś odpryskami, że można sobie rękę przeciąć, gumy jakieś poszargane... Co z tym fantem zrobić? Wychodzi na to, że kupiłem podróbkę za 180zł w miejsce czego mogłem zakupić komplet x4 Fasta tej samej jakości? Proszę o porady bardziej doświadczonych zanim zacznę robić borutę ze sklepem...
Pozdrawiam!