Witam mam problem duży problem. Od prawie roku jestem w posiadaniu Ar 155 2,0 16v 97 rocznik. Kupiłem okazyjnie od kumpla, z autem łączy się wiele bardzo dobrych i ważnych dla mnie wspomnień wiec nie zastanawiałem się Kumpel nie dbał o nią wiec była w nie najlepszym stanie. Rozebrałem pospawałem konserwacja na fuul, zawieszenie praktycznie w całości nowe, układ hamulcowy i jeszcze dużo innych części auto stoi na kołach silnik wyjęty, Nadwozie już zmatowione. Prace się posuwały pomalutku bo pomalutku ale zawsze do przodu lecz niestety muszę Alfe sprzedać chociaż nie przychodzi mi to z łatwością Nie chodzi tu o brak kasy, ani brak czasu po prostu z przyczyn rodzinnych. Autko jest opłacone do maja przegląd jest. I dochodząc do sedna sprawy, chce sprzedać Alfe ale w takim stanie wątpię by ktoś podał cenę która by chociaż w 1/4 pokrywała mój wkład pieniężny jak i roboczogodzinny. Wiec o to moje pytanie. Jak sprzedać Alfe na części? Jest dużo części, buda była w opłakanym stanie ale jest zrobiona w stopniu wg mnie bardzo dobrym. Mam zamiar wystawić części lub nawet "cała" Alfe na forum jeśli znajdzie się Alfacholik z pasja do uruchomienia tej wspaniałej maszyny.