Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: Alfa Romeo GT JTS, Kołdowo

fly_online
    Gość

Domyślnie Alfa Romeo GT JTS, Kołdowo

Witam

Od dluzszego czasu szukam Alfy GT ktora wybralem na moje nowe auto. Ogladam tez forum ale widze ze rzedko sie cos pojawia tutaj z tego modelu. interesuje mnie benzyna ok 2006 rocznik.

Znalazlem tez taki model: http://allegro.pl/show_item.php?item=3028231578 Cena dosc atrakcyjna, ale niestety nie jestem w stanie osobiscie zweryfikowac tego ogloszenia gdzyz jest z Pomorza a ja mieszkam w malopolsce. Moze ktos z klubowiczow moglby pomoc? Ocenic z ogloszenia albo moze mieszka niedaleko?

Z gory dzieki!
    Pawel.

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

to napisz w dziale regionalnym tyczącym terenu w którym jest autko z prośbą o sprawdzenie itp

Użytkownik Rowerzysta Avatar REIJO-AR166
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    166 3.0 V6 24V - poprzednio była AR 155 2.0 TS 16V

fly_online
    Gość

Domyślnie

dzięki, napisałem już dwa dni temu ale póki co żadnej odpowiedzi... może wy przynajmniej widzicie coś na tych fotkach o co warto dopytać tudzież wywnioskować z samego ogłoszenia?

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar pablo83_05
    Mieszka w
    WROCŁAW I OKOLICE
    Auto
    ALFA ROMEO 159 1.9 150KM 2008, AR GTV 2.0 TS SPORTIVA

Domyślnie

Na sam wygląd to zamówiłbym z dostawą kurierem do domu !!! Wygląda super , ciekawe jak technicznie ?! Mam nadzieje że ktoś Ci pomoże bo szkoda aby uciekł taki egzemplarz.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia