Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Temat: Alfa 147 jtd polift

tobiasz20
    Gość

Domyślnie Alfa 147 jtd polift

Koledzy podjąłem decyzję o zakupie 147ki. Interesują mnie egzemplarze poliftowe. Najlepiej 5drzwi i jtd.
    Z waszego doświadczenia ile trzeba wydać na egzemplarz warty uwagi?
    Chciałbym przeznaczyć 17-18tys. Czy w tej cenie kupię dobry egzemplarz?
    co sądzicie o tym? a może ktoś ma jakiegoś pewniaka?
    http://otomoto.pl/alfa-romeo-147-jtd...C27979112.html
    każda opinia na wagę złota jestem z Krakowa więc do Wrocka nie jest daleko

Użytkownik Romeo Avatar Barus91
    Mieszka w
    Ząbkowice Śląskie / Wrocław
    Auto
    BYŁO: 12xAR BĘDZIE: numer 13 :)

Domyślnie

Myślę, że jeśli to jest 100% prawda -> " Historia: pierwszy właściciel, serwisowany w ASO, bezwypadkowy" <- to warto się zainteresować. Pierwszy właściciel (o ile to nie jest 'pierwszy właśc. w PL' jak to często bywa przy autach sprowadzonych) nie będzie się mógł wykręcić, że o czymś nie wiedział (mam na myśli naprawy blacharsko-lakiernicze). Także dzwonić, pytać, wydrukować ogłoszenie, jechać przetrzepać

Ew. w dziale 'DOLNOŚLĄSKIE' poproś o oględziny. Jest nas tu dużo. Na pewno ktoś pomoże. Ja niestety nie mam ani miernika lakieru ani - w tej chwili - kabla z laptopem, żeby podskoczyć Ci ją sprawdzić.

Niby nie jest daleko, ale dzień z głowy ... Ja stąd jechałem do Krakowa ... i wycieczkę niestety zapamiętam na długo : )

- - - Updated - - -

Aha... fotki robione przy salonie AR na Karkonoskiej... Więc jeśli była regularnie serwisowana, to może po VINie dostałbyś jakieś info
    Ostatnio edytowane przez Barus91 ; 20-02-2013 o 18:53

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    warszawa
    Auto
    była Julka 2012 sport&premium1 1,4TB 120 km + TomTom2+czerwone brembo +oryginalne chlapacze :)

Domyślnie

Cytat Napisał Barus91 Zobacz post
    Myślę, że jest to jest 100% prawda -> " Historia: pierwszy właściciel, serwisowany w ASO, bezwypadkowy" <- to warto się zainteresować. Pierwszy właściciel (o ile to nie jest 'pierwszy właśc. w PL' jak to często bywa przy autach sprowadzonych) nie będzie się mógł wykręcić, że o czymś nie wiedział (mam na myśli naprawy blacharsko-lakiernicze). Także dzwonić, pytać, wydrukować ogłoszenie, jechać przetrzepać

Ew. w dziale 'DOLNOŚLĄSKIE' poproś o oględziny. Jest nas tu dużo. Na pewno ktoś pomoże. Ja niestety nie mam ani miernika lakieru ani - w tej chwili - kabla z laptopem, żeby podskoczyć Ci ją sprawdzić.

Niby nie jest daleko, ale dzień z głowy ... Ja stąd jechałem do Krakowa ... i wycieczkę niestety zapamiętam na długo : )

- - - Updated - - -

Aha... fotki robione przy salonie AR na Karkonoskiej... Więc jeśli była regularnie serwisowana, to może po VINie dostałbyś jakieś info
    Zdjecie ASO w tle tez mnie zaciekawilo. W kazdym badz razie prosba o VIN, nawet na forum jest watek gdzie sie sprawdza numerki