Cześć!
Jakieś 2 tyg temu kupiłem moją pierwszą AR, dokładnie 156 1.9JTD 110 KM '02 rok model na 03 po lifcie środka. Włoszka oczywiście sprowadzona z Niemiec, jak na mój gust stan Igła.
Lakierniczo i blacharsko nie ma się o co przyczepić chociaż była bita... Przednia szyba świeżo po zmianie (przy zaparowanej szybie widać jeszcze ślady po przyssawkach)
Prawa lampa nówka, lewa do polerki ( aktualnie jedna śnieżno biała natomiast druga zżółknięta ). Środek zadbany i elegancki do poprawki tylko kilka spinek tapicerki ( nie trzymające się boczki itp nic poważnego).
Jednym słowem do poprawki detale, oprócz tego oczywiście szykuje się rozrząd filtry i oleje ale to normalne.
Rozrząd INNA olej Liqui Moly ( jeszcze nie wiem czy 10w40 czy jakiś inny, mile widziane sugestie) filtry MAN. Chyba tyle w temacie AR, dodam ze poprzednie auta w stylu Opel Vectra B '02/Audi A4 B5 FL '99 nie dały mi tyle szczęścia co AR, mam nadzieję że tak zostanie.
Słówko o mnie na imię mam Konrad jestem z warszawskich bielan mam 23 lata.
Postaram się dodać jakieś zdjęcia, jak tylko znajdę chwilę na małą sesje fotograficzną.