Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: Astra 3 Kraków

Użytkownik Rowerzysta Avatar Moruso
    Mieszka w
    Gorlice
    Auto
    Alfa Romeo 147 JTD

Domyślnie Astra 3 Kraków

Witam
    Chłopaki wiem, że to nie nasza marka, ale poszukuję drugiego auta. Czy ktoś byłby w stanie mi obejrzeć?

http://otomoto.pl/opel-astra-1-7-gtc...C28320205.html

Pozdrawiam

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    warszawa
    Auto
    była Julka 2012 sport&premium1 1,4TB 120 km + TomTom2+czerwone brembo +oryginalne chlapacze :)

Domyślnie

mialem nic nie pisac, ale skoro jest cisza. Ladne mi gtc z najgorszym mozliwym silnikiem u opla, nawet po tym pseudo chipie Ja bym sobie odpuscil, nawet nie przez to nie nie lubie opli ale to akurat sredni wybor jest. Szukaj lepiej czegoz z fiatowskim dieslem. A najlepiej bravo poszukaj, wiekszy bagaznik, lepsze silniki i mniej sie psuje EOT

Użytkownik Alfa i Omega Avatar mar0s
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    AR 159 SW 2.0 JTDm

Domyślnie

Cytat Napisał pieta Zobacz post
    mialem nic nie pisac, ale skoro jest cisza. Ladne mi gtc z najgorszym mozliwym silnikiem u opla, nawet po tym pseudo chipie Ja bym sobie odpuscil, nawet nie przez to nie nie lubie opli ale to akurat sredni wybor jest. Szukaj lepiej czegoz z fiatowskim dieslem. A najlepiej bravo poszukaj, wiekszy bagaznik, lepsze silniki i mniej sie psuje EOT

To ciekawe, bo akurat silniki 1.7 (Isuzu), są raczej polecane i słyną z umiarkowanej awaryjności. Mam znajomego, który jeździ taką Astrą i jest zadowolony.

Pozdrawiam
    202 KM / 410 Nm powered by CINSOFT

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    warszawa
    Auto
    była Julka 2012 sport&premium1 1,4TB 120 km + TomTom2+czerwone brembo +oryginalne chlapacze :)

Domyślnie

Cytat Napisał mar0s Zobacz post
    To ciekawe, bo akurat silniki 1.7 (Isuzu), są raczej polecane i słyną z umiarkowanej awaryjności. Mam znajomego, który jeździ taką Astrą i jest zadowolony.

Pozdrawiam
    To nie jest zly silnik, tylko taki nijaki ale relatywnie najgorszy z oferowanych w oplach. Nie ma porownania do fiatowskich multijetow Mowie oczywiscie o ropniakach

Użytkownik Rowerzysta Avatar Moruso
    Mieszka w
    Gorlice
    Auto
    Alfa Romeo 147 JTD

Domyślnie

Panowie, wypowiadanie się o samochodach, których się nie ma lub nie miało to trochę głupie, Sami wiecie jaka jest opinia o Alfach, co druga osoba palnie plotę w stylu "Alfy nie bierz bo się sypie" a konstruktywną ocenę tej marki macie sami jako jej posiadacze i pewnie różni się od opinii krążących dookoła. Bardziej mi chodzi o to czy ktoś jest z Krk i może mi to obejrzeć a niżeli wypowiadanie się o modelu. Oczywiście jak macie jakieś sprawdzone uwagi to proszę na PW Pzdr

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia