Witam wszystkich . Poszukiwałem tematów poruszających kilka kwestii które mnie interesują jednak nie znalazłem nic konkretnego , dlatego założyłem nowy temat . Otóż pracuję i mieszkam za granicą a konkretnie Niemcy Stuttgart . W chwili obecnej stoję przed wyborem samochodu ,odłożyłem trochę gotówki i nie wiem na co się zdecydować . Kwota jaką chcę przeznaczyć na zakup to 15 K . Chciałem dowiedzieć się kilku rzeczy odnośnie modelu Brera , jak to właściwie jest z tymi autami ? Czy mity krążące o ich awaryjności są prawdziwe ? Jeżeli zdecydował bym się na wybór tegoż auta jaka wersja silnikowa będzie najlepsza , najmniej awaryjna ? Z czym należy się liczyć po zakupie ? Jakie są koszty serwisowania i części zamiennych ? Od kolegi słyszałem że silniki alfy mają problemy z zalegającym nagarem , jak to wygląda w rzeczywistości ? zaznaczam że samochód będzie jeździł tylko po niemieckich drogach gdyż nie mam zamiaru szybko wracać do Polski
Administratora/ moda prosiłbym o nie usuwanie tematu gdyż zależy mi aby zebrać wszystkie te wiadomości w jednym wątku .
Pozdrawiam i proszę o sensowne i rzeczowe odpowiedzi
Wojciech