Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Temat: Czy te felgi adają się do Spidera?

teflon
    Gość

Domyślnie Czy te felgi adają się do Spidera?

Witam,
    jak w temacie podejdą do mojego spiera?
    http://allegro.pl/alfa-romeo-alufelg...210416121.html
    pozdr

Użytkownik Znawca Avatar kudlaty_bytom
    Mieszka w
    Bytom
    Auto
    Alfa Romeo Gtv 2.0 TS

Domyślnie

kwestia gustu, mnie by nie pasowały

verdebiancorosso

teflon
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał kudlaty_bytom Zobacz post
    kwestia gustu, mnie by nie pasowały
    Szanuje to.... A czy bedą pasować? (Technicznie czy da sie założyć),,,

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    AR Gtv V6 TB

Domyślnie

Pójdą na zwykły zacisk.

teflon
    Gość

Domyślnie

Nabite na feldze 6 1/2 x16H2-41.5

Użytkownik Romeo Avatar fajf
    Mieszka w
    Kalisz
    Auto
    AR Spider 2.0TS `97 Hardtop

Domyślnie

ładnie może faktycznie nie będzie, ale wejdą,
    standardowe ET masz 35 tu jest 41,5 więc też przejdzie, tym bardziej że opona wąska, rozstaw szpilek pasuje, zastanów sie jednak nad sensem bo opony nadają się już na smieci, więc proponowałbym rozejrzeć się nad dedykowanymi telefonami najlepiej w 17 calach, bo bedzie o niebo lepiej a i wyrwac mozna w rozsadnych pieniądzach

teflon
    Gość

Domyślnie

ok..... macie rację więc zaczynam poszukiwania telefonów jak ktoś ma do sprzedania w ludzkiej cenie to poproszę o info.

- - - Updated - - -

ok.... a co myślicie o tym .. http://www.gumtree.pl/c-ViewAdLargeImage?AdId=476429558&Keyword=mazowiecki e-warszawa

Użytkownik Romeo Avatar fajf
    Mieszka w
    Kalisz
    Auto
    AR Spider 2.0TS `97 Hardtop

Domyślnie

Cytat Napisał teflon Zobacz post
    tristary złe nie są, ale jakoś nie widze ich na spiderze, idealne telefony 17 miał gryzligg na sprzedaż ale nie były tanie, bo idealne
    nie wiem czy jescze ma wiec mozesz podpytać http://www.forum.alfaholicy.org/uzytkownik/11906.html

Użytkownik Rowerzysta Avatar ArturK
    Mieszka w
    Jelenia Gora
    Auto
    [156 2,4 JTD SW 2005]

Domyślnie

Mam tristary na 156FL rosso, pasują do niej idealnie, jednak do spidera... nie bardzo. Zresztą ktoś z forum ma coś takiego, widziałem na żywo, to po prostu nie pasuje. Tak samo jak dzienne ledy GTV/Spider ma inny styl. Klasę pokażesz na telefonach, mam te kółka na GTV i nawet Zender Siena nie daja rady, bo zbyt wiele (czerwone zaciski brembo) zasłaniają, chociaż cały czas się waham czy nie zainwestować kapuchy w te osiemnastki. Niedawno w niezłej cenie, chyba jakieś 900zł były na Allegro telefony 17 w stanie prawie nówki, bez wulgarnych otarć rantów itp. Wiem że to o 500zł drożej (te w linku za 400 mają fatalne rysy, więc wcale nie są atrakcyjne), jednak koła to ozdoba samochodu, a będąc szczęściarzem w spiderze, niech przechodnie cieszą oko również pięknymi felgami Twojej maszyny. Ja tam zawsze stosuję plany długofalowe, małymi kroczkami ale do wymarzonego celu, bez półśrodków, bo szkoda na nie kasy.

teflon
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał ArturK Zobacz post
    Mam tristary na 156FL rosso, pasują do niej idealnie, jednak do spidera... nie bardzo. Zresztą ktoś z forum ma coś takiego, widziałem na żywo, to po prostu nie pasuje. Tak samo jak dzienne ledy GTV/Spider ma inny styl. Klasę pokażesz na telefonach, mam te kółka na GTV i nawet Zender Siena nie daja rady, bo zbyt wiele (czerwone zaciski brembo) zasłaniają, chociaż cały czas się waham czy nie zainwestować kapuchy w te osiemnastki. Niedawno w niezłej cenie, chyba jakieś 900zł były na Allegro telefony 17 w stanie prawie nówki, bez wulgarnych otarć rantów itp. Wiem że to o 500zł drożej (te w linku za 400 mają fatalne rysy, więc wcale nie są atrakcyjne), jednak koła to ozdoba samochodu, a będąc szczęściarzem w spiderze, niech przechodnie cieszą oko również pięknymi felgami Twojej maszyny. Ja tam zawsze stosuję plany długofalowe, małymi kroczkami ale do wymarzonego celu, bez półśrodków, bo szkoda na nie kasy.
    Ok... Kupiłem telefony w 16 jak mówi manual.... No i teraz jazda chcę założyć 205/50/r16 wszystko zgodnie z manualem ..... I nie bardzo mogę znaleźć używki w dobrym stanie i cenie ..... Jakieś sugestie?