Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Temat: KOMIS

ESC
    Gość

Domyślnie KOMIS

Witam
    Ostatnio napalilem sie na Alfe 156. Szukalem ogloszen w necie i zaciekawily mnie ogloszzenia Komisu w Olkuszu. KOnkretnie to ATAX BC. Znalazlem nawet 156 po face liftongu 1,9 JTD za niecale 20k. Albo jakas niezwykla okazaj albo robia ludzi w balona. Moje pytanie drodzy koledzy, czy ktos zna jakies opinie na temat tego komisu????

Pozdrawiam i dzieki za odp

Tomas
    Gość

Domyślnie

To że alfy tanio stoją to fakt , ale te 20 ,, koła " faktycznie tanio tym bardziej że to alfa po lifcie one kosztują często blisko 30 tys . Nie mniej jednak stan auta należy sprawdzić moja rada ,, milimetr po milimetrze " . A co do uczciwości komisów to z tym bywa różnie , najczęściej nie najlepiej także nowości w postaci uczciwości po komisie który podałeś bym się nie spodziewał . U mnie w mieście jest kilka komisów ale one prześcigają się w pomysłach jak zrobić klienta jeszcze się potem tym chwalą . Ja tam u nich samochodu nigdy nie kupię zresztą oni włoskich aut boją się jak diabeł wody święconej .

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Gary
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    159 TI

Domyślnie

ESC, luknij do tego watku http://www.forum.alfaholicy.org/topi...to-vt14782.htm

Szczegoly wszystkich ofert z Atax BC sa niby na WWW.AUTOGLOBE.PL, a tam poprosza Cie o przeslanie platnego sms'a...

Alfy sa tanie ale nie az tak. Za 20 tys 156 po lifcie na pewno nie kupisz

ESC
    Gość

Domyślnie

No i wlasnie to mnie dziwi. Co wiecej przykladowa alfa po lifcie to jeszcze nic, znalazlem nawet po 17k mianowicie:http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-1-9...-C6878087.html no i to sa jaja. Jezeli bylby to facet co pilnie potrzebuje pieniedzy i ma tylko jedna taka alfe to ja rozumie. Ale to jest komis, czyli to ze kantuja to prroawie 90%. Nieiwem, ale chetnie bym sie tam wybrał i poogladal je wszystkie

To co Gary mi podales, widzialem juz wczesniej. Niewiem czy tak na pewno przebiegi sa krecoone jak wypowiada sie kolega w pierwszym poscie, no chyba ze na jakies dowody lub ja sprawdzil Mialbym male watpliwosci co to tego Siedzialem troche we Francji i mimo takich drog i tej latwosci z jaka sie mozna poruszac nie jest konieczne ze auto z np.2002 bedzie mialo 200 tys przebiegu

Pozdrawiam

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    Skawina/obok wsi Kraków
    Auto
    Alfa Romeo 145, 1.4T.S 1997r.

Domyślnie

ESC

cytat:

Spójrz w regulamin.

Przykładowe punkty: (4 i 5)

4. Serwis autoglobe.pl nie jest sklepem, ani komisem samochodowym, a jedynie witryną prezentującą odpłatnie na określony czas zestawienie minimalnych cen używanych pojazdów w zagranicznych witrynach ogłoszeniowych na podstawie publicznie dostępnych danych.

5. Serwis dokłada wszelkich starań w zakresie prezentowania pojazdów, jednak z uwagi na dużą ilość danych nie gwarantuje, że wszystkie prezentowane ceny, oraz dane dotyczące prezentowanych pojazdów są aktualne i zgodne z rzeczywistością. Aby sprawdzić aktualność ceny i zgodność oferty z rzeczywistością Użytkownik powinien przejść do witryny internetowej poprzez właściwy link i w razie jakichkolwiek wątpliwości skontaktować się ze sprzedającym.

ESC
    Gość

Domyślnie

NO i wszystko jasne. Po raz kolejny okazuje sie rowniez ze najwazniejsze jest to napisane malutkim druczkiem Dzieki Konrado i sory panowie za moje niedoczytanie ;//

ESC
    Gość

Domyślnie

NO i wszystko jasne. Po raz kolejny okazuje sie rowniez ze najwazniejsze jest to napisane malutkim druczkiem Dzieki Konrado i sory panowie za moje niedoczytanie ;//