Prawde mówiąc, to wygląda to tak jakby kazali mu napisać o AR i napisał. Tylko czemu mam wrażenie, że autor nie wie o czym pisze i każde kolejne zdanie jest jakby wymyślone na siłę, ogólnikowe, żeby tylko coś było napisane..
Boże to on jeszcze żyje ?? Pamiętam jak kiedyś na początku bodajże lat 90 tych prowadził program ,,Auto" z Antonim Mielniczukiem w poniedziałki o 20 ej na drugim programie . Nie lubiłem poniedziałków bo trzeba było wstawać do szkoły ale nie mogłem się doczekać tej godziny 20 ej program trwał tylko 30 minut które mijały szybciutko .
jak dla mnie pisze na siłę i nie wie o czym pisze , "auto nie nadaje się na polskie drogi bo jest tak niskie" kopletna bzdura obracam się wśród branży tuningowej mam wielu znajomych których auta są po profesjonalnym tuningu niektóre wręcz leżą zderzakiem na ziemi i co? jakoś dają radę i jeżdżą tylko powoli i parkingi osiedlowe omijają szeorkim łukiem a wiadomo przecież że 8c na byle jakim osiedlu stać nie bedzie wręcz przeciwnie
redaktor ma juz chyba sklerke niestety. Lubie goscia, ale od dluzszego czasu w swych felietonach pieprzy a nie soli.
to tak wyglada jakby czytal z kartki...a co do kraweznikow...to nawet na sankach takowe pokonywalam... :mrgreen:
bija22 i Alfa156 V6 są powody do mruczenia
...i do płaczu
Czemu? bo to jest felieton, czyli każdy pisze od rzeczy, niby śmiesznie (prześmiewczo) tak aby wypełnić szpaltę w gazecie i zainkasować wierszówkę.Napisał rigobert
FORZA ITALIA !
currahee,
dokladnie
krotkie smieszne i malo merytoryczne![]()