Witam mam connect nav z softem 26.15 i tu moje pytanie czy opłaca się aktualizować do 26.16 ? czy zmiany są istotne czy tylko kosmetyka ? Pozdrawiam
Witam mam connect nav z softem 26.15 i tu moje pytanie czy opłaca się aktualizować do 26.16 ? czy zmiany są istotne czy tylko kosmetyka ? Pozdrawiam
Witam ,mam alfę z 2001 r. i chciałbym zaktualizować soft.pobrałem plik Z SOFTEM 26.16 ,nagrałem możliwie najniższą prędkością ,proces aktualizacji staje mi na jakiś 40 procentach(flasher program rel.7.4),po czym resetuje się i tak trzykrotnie za każdym razem reset .Soft wgrywam wg. instrukcji wideo na YT i niestety nic z tego. nagrałem 4 płytki różnych firm ,dwie z rozszerzeniem iso. a dwie z zawartością obrazu.Te z zawartością dają efekt wgrywania softu do 40%(flasher program rel.7.4) ,te z rozszerzeniem iso dają tylko komunikat error.Ogólnie nie wgrywałbym softu ale nurtuje mnie problem ,gdy chcę wyłączyć navi podczas jazdy to pojawia się napis "attenzione ,procedura di spegnimento in corso.attendere afcuni istanti."Dodatkowo wogóle nie reaguje mi przycisk "MAIN/DARK....Mam nadzieję ,że to wina systemu a nie samego przycisku.być może soft który chcę wgrać jest za nowy do mojej wersji .bo wydaje mi się ,że mam 7.4 ,a chcę wgrać 26.16.proszę o poradę.