Może ktoś był, oglądał, moze coś wie a użytkownikom moze coś się rzuci z samych fotek?
http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-nav...C29713791.html
Z góry dziękuje za wszelkie rady.
Może ktoś był, oglądał, moze coś wie a użytkownikom moze coś się rzuci z samych fotek?
http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-nav...C29713791.html
Z góry dziękuje za wszelkie rady.
Ostatnio edytowane przez SEBEK ; 29-06-2013 o 16:40
tylny zderzak lakierowany. Poznać można po tym, że dolny element zderzaka jest lakierowany, a nie powinien być. Ponadto brak jakichkolwiek emblematów z tyłu.
Brak emblematów "Giugiaro design" na przednich błotnikach. Samochód prawdopodobnie świeżo po polerce.
Brak ramki na prawym halogenie.
To tyle ze zdjęć
Pozdrawiam.
- Rafał
POSIADA SILNIK 1.9 JTS BENZYNA O MOCY160 KONI MECHANICZNYCH !!!
JEST ON PRZEDE WSZYSTKIM NIEZAWODNY I BEZAWARYJNY A DO TEGO DYNAMICZNY !!NAJLEPSZA JEDNOSTKA NAPEDOWA ALFY !!!
Hehe. Zadzwoń i zapytaj dlaczego tak sądzi. I czy ma pojęcie o czym pisze, bo według mnie to znikome.
Było: 166 2.4JTD x5, 166 2.0TS x3, 166 3.0 V6 x2, 166 3.0 V6 Sportronic x2, 166 2.5 V6, 156 2.4JTD x3, 156 2.4JTD SW, 156 2.5 V6 x2, 156 1.9JTD, Kappa Coupe 2.0T
Autko z Włoch więc jakieś przygody na pewno miało. Brak emblematów zauważyłem ale z tego co czytałem kiedyś na forum to można było zamówić bez ale, że malowany zderzak i brak ramki halogenu to nie wykukałem - dzięki
- - - Updated - - -
Silnik jak silnik ma swoje plusy i minusy - jak każdy. Wiadomo, że sprzedający nie napisze, że są leprze ale ze spalaniem to już przesadził :-)
- - - Updated - - -
Rozmawiałem z gościem chyba z pól godziny autko jest do opłat, wszystkie szyby w oryginale oprócz przedniej, gość twierdzi, że jakaś kosmetyka mogła być robiona na 2-3 elementach od strony kierowcy bo mierzył czujnikiem i pokazuje ok 200 micro. Środek nie jest taki idealny jak by się wydawało i jak pisze - siedzenia z fotek widać, ze nie bardzo a mówi, że już je prał, przetarcia są na drzwiach kierowcy. Autko jest z Włoch więc nie jest zadbane typowo po niemiecku.
Dodatkowo brak 2 kluczyków. Czekam na opinie kogoś kto może obejrzy to autko na "żywo"