Witam
Mam wielki problem z moją alfą, podczas stania na światłach alfa zgasła i juz nie udało mi się jej odpalić, fes nie pokazuje żadnych błędów, czujniki wszystkie posprawdzane i działają dobrze, paliwo przy próbie kręceniu dochodzi do wtrysków, jest odpowiednie czyli ok. 300 bar, filtry wszystkie posprawdzane, jedyne do czego udało mi się dojść, to , to ze komp nie daje w ogóle sterowania na wtryski. Po odłączeniu wtyczki na czwartym wtrysku, alfa odpala na sekunde i gaśnie, po odłączeniu wtyczki na 1 i 4 wtrysku, alfa odpala , ale chodzi na dwóch czyli bardzo nie równo, podłączam ten 1 wtrysk i juz chodzi na trzech wtryskach, ale podłączenie tego 4 wtrysku powoduje to ze alfa chodzi z powrotem na dwóch wtryskach, i zaczyna bardzo klekotać, nadmieniam ze w tym momencie alfa nie gaśnie, ale odpala tylko na dwóch wtryskach i tylko w takiej konfiguracji podłączenia wtrysków. Mam nadzieje ze zrozumieliście moje wypociny i coś mądrego mi doradzicie, bo juz trzech mechaników się poddało przy niej.