Poszukuję łożyska do skrzyni biegów z Alfy 156 SW 2.4 JTD z 2000r bezskutecznie :?
Numer jak odczytałem z łożyska to NP 693218 .
Gdzie można dostać oryginalne ewentualnie jakiś zamiennik ? W byłym ASO u mnie w mieście nie sprowadzają takich rzeczy.
Poszukuję łożyska do skrzyni biegów z Alfy 156 SW 2.4 JTD z 2000r bezskutecznie :?
Numer jak odczytałem z łożyska to NP 693218 .
Gdzie można dostać oryginalne ewentualnie jakiś zamiennik ? W byłym ASO u mnie w mieście nie sprowadzają takich rzeczy.
Informacja dla przyszłych pokoleńP
Poszukiwane łożysko produkowane przez firmę TIMKEN nie występuje w wolnej sprzedaży poza siecią dealerską Fiat-a. Fiat posiada wyłączność na jego sprzedaż - informacja uzyskana od przedstawiciela firmy w Polsce .
Cena oryginału Alfa Romeo (Timken) w ASO 150 zł więc nie ma tragedii.
hmm chodzi ci o łożysko oporowe z wysprzęglikiem ?ja kupiłem w www.autosklep24.pl ...miła obsługa kurierem miałem na drugi dzień ... część dobrali mi po podaniu nr nadrwozia auta
... i wszystko gra ...
Czy mowa o łożysku z fiata za 150 zł to te łożysko z skrzyni biegów lewej strony gdzie siedzi lewą pół oś ? Bo jak zmieniłem przegub wewnętrzny to ta krótka cześć pół osi ma luz w skrzyni
Czyż byś miał ten sam problem ?
Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka
Ma ktoś nr tego łożyska ? W alfie nie chcieli mi podać
jst w pierwszym poscie, wpisz w w wyszukiwarke a ona cie zaskoczy
Łożysko jest do kupienia , tylko że jak je wymienić :/ gość z serwisu mówił że trzeba układ różnicowy wyciągać , ale patrząc na skrzynię wydaje się że łożysko jest zaraz pod kołnierzem przykrecanym na 4 śruby , orientuję się może ktoś jak to z tym łóżkiem jest