Cześć.
Jeżeli poduszka pasażera jest włączona to wiem, że lampka tej poduszki powinna po chwili zniknąć. U mnie natomiast wygląda to tak, że kontrolka ta mruga jakieś 3 sekundy i dopiero znika. Czy to normalne czy nie powinna mrugać?
Cześć.
Jeżeli poduszka pasażera jest włączona to wiem, że lampka tej poduszki powinna po chwili zniknąć. U mnie natomiast wygląda to tak, że kontrolka ta mruga jakieś 3 sekundy i dopiero znika. Czy to normalne czy nie powinna mrugać?
tak , przy aktywnej poduszcze pasażera po przekręceniu kluczyka lampka powinna mrugać i po chwili zgasnąć - wszystko jest w jak najlepszym porządku
Potwierdzam. U mnie jest tak samo, a takie zachowanie jest opisane w instrukcji obsługi
więc rozumiem że kontrolka od poduszki pasażera to jest ta żółta. Mi ona zapala się i mruga ok 2-3 sekundy przy zakrętach w lewo. Co zrobić żeby się tego pozbyć?
u mnie miga cały czas i to bardzo nerwowo :/
Zauważyłem, że wystarczy cokolwiek położyć na siedzeniu pasażera to w/w lampka mruga. Dzięki temu udało mi się wystraszyć niemieckich policajów ,że coś mi zepsuli i przestali mi grzebać pod siedzeniami :roll:
wywal kostkę airbagu prawego fotela , polutuj przewody na stałe