słuchajcie,poszukuję oryginalnych bądź dobrych podróbdywaników albo pokrowców na fotele-macie jakieś namiary?
słuchajcie,poszukuję oryginalnych bądź dobrych podróbdywaników albo pokrowców na fotele-macie jakieś namiary?
Broń Boże nie zakładaj pokrowców na fotele, a fajne dywaniki znajdziesz na alledrogo, na zamówienie kolor, napis i obszycie
na poprzedniej stronie ktoś wrzucił link to sklepu Brand New Stores w Amsterdamie..
Dziś go szukałem i niestety już nie istnieje.. a szkoda.
może kogoś zainteresuje:
5916503 (kurtka skórzana Brema) - cena 1994 zł
5916498 (kurtka Brema Unisex) - cena: 1080 zł
5916368 (zegarek Alfa Romeo) - cena: 477 zł
Ceny promocyjne ale i tak bardzo wysokie... skóra gdyby kosztowała podobnie jak zegarek to byłaby fajną propozycją. Wiadomo gadzet AR, ale nie oszukujmy się np w Zakopanym na targu mozna tego typu kurtki kupić za około 300-500zł. Nie mówie o podróbce ale o skórzanej kurtce o podobnym kroju...
sorry, ale jakoś kurtki jest zupełnie inna. Odwiedź Ochnika o zobacz ich ceny.
no na pewno... pewnie jest z ekologicznej skóry... 20% ceny za skóre i 80% za naszywkę
przepraszam ale akurat takimi argumentami mnie nie przekonasz. Jesli uważasz że w Zakopcu kupisz tylko byle co. Skóra to skóra, no chyba że wolisz plastik
Tak się składa, że wiem co sprzedaje się w Zakopcu bo tam mieszkałam
no to dalej kupuj u Ochnika skoro metka jest dla Ciebie taka ważna
Mam już 7 lat kurtke skórzaną z Zakopanego i nie rozpadła sięnie dostałem od niej uczulenia
no i nie mam metki więc nie musze szpanować. Zona ma 4 lata futro i włos nie wyleciał, wygląda jak nowy więc jak nie widać róznicy to po co nabijać kasę "producentom" markowej odzieży.