OK, mamy już opłacone 500szt ale okazało się ze zamówienie musi być na konkretna ilość danego zapachu więc musimy wprowadzić pewne zmiany co do samych, zamówionych przez Was zapachów, obecnie sytuacja wygląda następująco:
106 Wanilia
62 Lemon
195 New Car
60 Fruits
77 Alpen Fresh
natomiast musimy osiągnąć taki zestaw
100 Wanilia
60 Lemon
200 New Car
50 Fruits
90 Alpen Fresh
Zatem pytanie kto z Was byłby w stanie pójść na pewne ustępstwa i byłby w stanie skorygować lekko swoje zamówienie tak byśmy osiągneli nasze wytyczne? Widać, których zapachów jest za dużo a których za mało. Jeżeli ktoś nie pamięta co zamówił to wystarczy że poda tylko na którym zapachu zależy mu najbardziej i my już będziemy wiedzieć jakie mniej więcej zmiany wprowadzić. Im szybciej znajdą się takie osoby tym szybciej zawieszki dojdą do WasPrzepraszamy ze tą zaistniałą sytuację, niezrozumieliśmy w 100% producenta i stąd teraz ta sytuacja:/
Dla mnie zapach jest obojętny.
Piotrek - mi wyślij co chcesz - zmień sobie moje zamówienie pod siebie - mi obojętne co będzie pachnieć![]()
Alfa Romeo 156 1.8 TS 2000 była i długo służyła
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 2010 jest i ................
mi możecie zabrać 3 wanilie i 2 lemony i dorzucić 5 dodatkowych new car
no i 2 truity możecie zamienić na alpen fresh
czyli jak zamawiałem wcześniej po 5 każdego zapachu to możecie zmienić na:
2 Wanilia
3 Lemon
10 New Car
3 Fruits
7 Alpen Fresh
To powinno sporo ułatwić sprawę
146 1.6 TS - nie wytrzymała testu zderzeniowego [*]
156 2.4 JTD sportpack - obecna
Zrobcie tak zeby juz to wysylac , mi tam tez jeden zapach w taki czy w taki nie robi roznicy
Ostatnio edytowane przez mati7700 ; 08-04-2011 o 20:27
To jakiś żart?
niestety nie
ok, ale dzięki tym paru osobom jest już zdecydowanie lepiej, wprowadziłem następujące poprawki:
Magneta - zamiast 1 wanilii i 1 fruits'a dostaniesz 2 dodatkowe alpen fresh
Weronika - zamiast 1 wanilii i 2 fruits'ów dostaniesz 3 dodatkowe alpen fresh
Karol_PKAR - masz tak jak napisałeś
mati7700 - zamiast jednej wanilii masz 1 dodatkowy alpen fresh
aktualnie sytuacja wygląda tak:
W 100
L 60
N 200
F 55
A 85
czyli potrzebujemy jeszcze zdobyć 5 zapachów Alpen Fresh kosztem 5 Fruits'ów więc teraz wszystko w rękach tych którzy brali fruits![]()
Ja zamawiałem tak dawno, że już nie pamiętam co chciałem
Jeśli zamawiałem fruits to spokojnie można zamienić na coś innego byle szybciej