pozdro dla arcykor'a widzianego w centrum,
i dla kierownika 156 srebrna na ramkach, zaparkowana pod Ikeą ok 15:20
i 02.05 też pod Ikeą czerwona Brera - zostawiłem wizytówkę za szybą![]()
pozdro dla arcykor'a widzianego w centrum,
i dla kierownika 156 srebrna na ramkach, zaparkowana pod Ikeą ok 15:20
i 02.05 też pod Ikeą czerwona Brera - zostawiłem wizytówkę za szybą![]()
Pozdrowienia dla kierowniczki lub kierowcy żółtego oramkowanego mito, widzianego wczoraj na parkingu w galerii Kazimierz.
Prawdopodobnie Pietropili widziany 20 minut temu na browarze, pozdrowienia![]()
Prozdowienia dla kolegi w srebrnej GT na rej. SH..... Pomachane było na trasie Katowice-Mikołów około 17:30 i jakieś 20min później widzieliśmy się na górce mikołowskiej.
Pozdrawiam czarną GT na rej. SCI na klubowych ramkach która o godzinie 17:30 przemknęła dzisiaj (05.05)
przez skrzyżowanie w Brzeszczach kierując się na Pszczyne ...
Machałem ale niestety nie zostałem zauważony![]()
- - - Updated - - -
A i pozdrowienia dla kierownika bordowej 156 z którym miałem przyjemność pościgać się trochę na
A4 Katowice-Wrocław we czwartek awaryjne i łapka w górze były![]()
[QUOTE=QFoR;1178639]Pozdrawiam czarną GT na rej. SCI na klubowych ramkach która o godzinie 17:30 przemknęła dzisiaj (05.05)przez skrzyżowanie w Brzeszczach kierując się na Pszczyne ...Machałem ale niestety nie zostałem zauważony![]()
[QUOTE]
To jaPozdrawiam również
W tym wieku wzrok już nie ten
I pozdro dla Sołtysa, z którym minęłam się w Okrajniku![]()
"Jeśli widzisz coś w swoim umyśle, to wkrótce będziesz miał to w ręku. Jeśli potrafisz myśleć o tym, czego chcesz i uczynisz z tego dominującą myśl, to sprawisz, że pojawi się to w twoim życiu."
Pozdrawiam wszystkich wczoraj co wracali z Okolic Suchej Beskidzkiej w stronę Tychów, szczególnie kierownika i kierowniczkę z klubowymi ramkami , których spotkaliśmy w korku w Oświęcimiu, łapki były , ja pojechałem objazdem i minąłem prawie cały korek tam , przy okazji was tam wyprzedziłem.A i jeszcze na wartogłowcu jechała czarna 147 na klubowych ramkach ale chyba nas nie zauważyła.
Pozdrowienia dla kolegi w srebrnej 156 SW FL KOL XXXX który migał do mnie na moście w Będzinie koło EC. Machałem- nie wiem czy zauważyłeś
Oraz pozdrowienia dla czecha w srebrnej 156 sedan który machał do mnie gdzieś na drodze między Prostejovem a Blanskiem![]()
Moje boje ze 155: http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._8v_1994r.html
Pozdrowienia dla srebrnej 147 nr. KNT 7K.. zaparkowanej wczoraj około 13.00 w Szczawnicy![]()