Czemu co chwilę ktoś komuś proponuje golfa zamiast Alfy? Mamy na forum przedstawicieli handlowych VW?
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Jego auto jego brocha co z nim robi i jak je uzytkuje, ale zapewne lepiej jak wszyscy zostawimy nasze auta w seryjnej opcji na 200% bo jeszcze ktos pomysli ze to golf, albo publiczny lincz sie odbedzie, zenada chlopak zadal pytanie a a prawie kazdy daje odpowiedzi nie na temat
moim zdaniem jak wyzej, dla twojej kieszeni lepsza opcja lampy z homo, ale jak masz to w du... To folia...
Zarzucone przez TapaTalk 2
No tak można było się czegoś takiego spodziewać. Wszystko najlepiej nazwać agrotuningiem i mieć spokój. Kolejny temat z konkretnym pytaniem będzie ciągnął się dyskusją nad tym co się komu nie podoba w czyimś aucie.
Wracając do tematu folii - osobiście sprawdzałem jaki da efekt w przypadku mojej 147:
Lampy przednie:
Lampy tylne:
I zauważyłem jedną rzecz - ograniczenie przepuszczalności światła jest dość znaczne mimo, że folia nie była bardzo ciemna. Pomijając kwestie homologacji i problemów w razie najechania.... efekt wyszedł taki sobie.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
to sa seryjne lampy ktore wychodzily seryjnie do alfy. Jak dla mnie to tylko ciemne lampy widze w alfie. Do swojej 156-tki zamierzam zrobic na podobny efekt (ale napewno nie sprayem, pomysle nad dymieniem piecowym) a co do przejrzystosci swiatla to trzeba zakupic zarowki najlepiej ledowe z podwyzszona iloscia lumenow.. Nie mylic z wieksza moca watt bo spalicie instalacje elektryczna
p.s. vr6 w golfie czesto nei trzymaja seryjnej mocy i objezdzalem ja moja honda vti 1.6(175 km)
jak sie robi cos z glowa to nei wszystko wyglada jak wies! Trzeba troche pomyslec a napewno nikt mi nie wmowi ze seryjne auto to najpiekniejsze auto! Ale sa gusta i gusciki![]()
Ostatnio edytowane przez Ramzees ; 12-12-2012 o 17:48
a czy to wiocha ze troszke zmienie szczeguły w aucie ?? i zrobie wszystko pod kolor?? ludzie nie przesadzajcie
Na tym forum panuje całkowita negacja wszystkich zmian innych niż te wypuszczone przez producenta i trzeba się z tym pogodzić. Jak dla mnie takie lampy wyglądają całkiem dobrze![]()