Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdro dla drivera srebrnej 156SW KOL dzis przed 18 na Orlenie w Tychach, nie widzialem kierowcy, jakos chyba za filarem sie przemknal;]

Pozdro dla drivera srebrnej 156SW KOL dzis przed 18 na Orlenie w Tychach, nie widzialem kierowcy, jakos chyba za filarem sie przemknal;]

to zapewne ja bylem , ale blachy KOS :)

również pozdrawiam , również chyba tankowałeś paliwko :) córa pokazywała mi twoja 159 , ( było "zobacz zobacz ALFA" )

pozdrawiam również 3 inne belle spotkane na drodze oswiecim - Katowice pomiędzy 16;30 a 18:00 , wszystkie odmachały

Ano moja 159, nie bylem pewien czy KOL czy KOS ;] Corka widze od malego wie jakie sa najladniejsze auta :)

Pozdrawiam kierownika 165 bodajże, który dzisiaj około 8 mnie przepuścił w Łabędach pod mostem, gdy skręcalem w lewo. Alfa nieoramkowana ale Kierownik odmachał. :)

a to jo sie zaś pozdrowia kierownika łopła astry gsi chyba podłubanej ( widziałem kiedyś jakiś filmik z nią z jakiegoś rajdu ) co to sie z nim "bujam" czasem na DK 94 z rana :-) łod auchana do makro
miły Pan - sie pościgo i potym awaryjki wlączy celem ( chyba ) podziękowania
p.s.
4:1 dlo mnie na dzisioj :-)

Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 156 kombi SPI mijanego dziś w Piekarach na Jana Pawla II :)

Pozdrawiam AR GT zjeżdżała z S1 na Lędziny chyba około 17:30 machałem ale nie zauważyła :(

To ja... Tak, wjechałem w dupkę Audi... Pierwszy raz w życiu zdarzyło mi się tak zagapić, pół sekundy i jebs :( Nawet nie było szybko, ale przód cały rozwalony - co muszę przyznać to autko zamortyzowało zajebiście uderzenie, bo w środku mną nawet nie wstrząsnęło, przód przejął całą energię. Nikomu, poza alfką nic się nie stało... Co ciekawe samochód odpala, jeździ, chłodnica tylko lekko wgięta, no ale cała blacharka + plastiki z przodu do roboty. Założę jutro temat w innym dziale, żeby zasięgnąć porady co do zakupu części pod kolor.

PS. tutaj zdjęcia mojego biedaka zepsutego... :( http://imgur.com/a/fWbnf

Szkoda autka... ale dobrze ze wszyscy cali - ja jechalem tez dosyc szybko i zniszczenia wydawaly sie wieksze.
Gosc pewnie przychamowal przed nawrotka zeby puscic ludzi?

Pozdrawiam kierowce Alfy Romeo GT który w Dąbrowie Górniczej na Manhattanie koło orlika machał mi, a ja nie odmachałem przez moją spóźnioną reakcję. ;)

Pozdrawiam kierownika czarnej AR 147 wydawało mi się że z białym dachem dziś na ul. Królowej Jadwigi w Dąbrowie Górniczej około 18:20

i...

pozdrawiam kierowniczkę ze srebrnej AR 147 również dziś na Al. Bielskiej około 19. - pomachane było :)

Kierowca czarnej alfy 147 pozdrawia kierowce czarnej alfy 147, ktorym jest Venom'ek, widziany przy wyjezdzie z osiedla Pawlikowskiego w Żorach ;) Rzucila mi sie w oczy rejestracje S2 VENOM

Pozdrawiam srebrna 156 w Wilamowicach , lapki były , Phoenix to Ty??;]] oraz grafitową 147 na SBL na 948 w kierunku bielska również łapki były;]]

A ja pozdrawiam ciemnozieloną 156 na wysokości Radostowic (na trasie Pszczyna - Żory) po południu z rejestracją SBI ***** (na rowerze byłem, więc nie machałem ;) )

sickboy czy to ty przyjechałeś z żoną i dzieciakiem na paprocany dziś popołudniu? Pozdro

to i ja pozdrowie 2 ladne dziewczyny ktore widzialem jak staly kolo srebrnej 147 w BB na parkingu kolo skrzyzowania prowadzacego do sfery,

Pozdrawiam kierowcę 156 FL z ramkami z Zabrza, która stała w niedzielę na parkingu w Mikulczycach przy Lidlu :)

Amortyzatory
Powrót