Shift Light

Auto
156 3.0 24v
Chcialem zapytac czy montowal ktos z was Shift Light w AR 156 V6? chcialbym wcisnac takie cos u siebie ale sama lampke bez dodatkowego obrotomierza... i czy wie ktos gdzie mozna dostac w miare przystepnych cenach? Dzieki

Ot tak zwyczajnie - zbyt proste to było by samemu na to wpaść :o

Ot tak zwyczajnie - zbyt proste to było by samemu na to wpaść :o

Ano ot tak, zresztą kazdą instalację LPG sie w ten sposob podpina aby czytala obroty silnika, chcesz moge ci podac jak bedzie trzeba dokladnie kolor przewodu obrotow ze skrajnej prawej cewki przeniego rzędu V-ki.

Ostatnia edycja:
Robak, szczerze Ci powiem ze ze wszystkich jakie szukalem wlasnie ten o ktorym Ty napisales za 155 zl tez mi siadal, wyglada dosc profesjonalnie i nie ma zbednego obrotomierza :). Grzesiekk bede wdzieczny za sprawdzenie kabli :P pozatym to ja wieczorem Ci pisalem na gg :D pozdrawiam bo czas do pracy :hang3:

ten który podał Robak u mnie psuł się notorycznie. przerobiłem 3 zanim oddali ma kasę.
Powinno to być podłączone pod kabel (-) z cewki zapłonowej?

cylinder 6 (brzegowy) 1szy kabel od chlodnicy we wtyczce (niebieski) podobno rpm, racja? bo cos mi nie chodzi ;/

To inaczej, jakie jest napiecie sygnalowe z cewki? to co idzie impuls? wie ktos?

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót