Kolego Camil ile kosztował tuning tej 1,9 tzn ile zapłaciłeś za taki przyrost mocy. Sorki za takie pytanie ale wyszukałem już kilka firm które dają różne gwarancje typu jeżeli się nie podoba wracamy do fabrycznych ustawień no i znam mniej więcej stawki dlatego interesuje mnie ile tżeba wydać u tego cinka?
Cześć,
nie ma określonych stawek, za określony przyrost mocy. Cinek do każdego auta podchodzi indywidualnie i zgodnie z życzeniem właściciela - u mnie można było wycisnąć jeszcze więcej, ale nie chciałem żyłować auta, więc zostało bezpieczne 180KM. Rzeczywiście najlepiej skontaktować się z Cinkiem bezpośrednio i powiedzieć, że się jest z forum, powiedzieć, czego się oczekuje, a on powie co i za ile może zrobić. Oczywiście wstępnie pod warunkiem, że na miejscu okaże się, że auto jest sprawne i nadaje się do modowania... bo co ważne, jeśli coś będzie nie tak, to Cinek Ci o tym powie, a nie będzie modował na siłę, co wiadomo czym mogło by się skończyć.
Jeśli ktoś chciałby wiedzieć jakie są stawki u niego wyjściowe, to proszę pisać do mnie na priv, podam info jakie od niego dostałem z autoryzacją do rozpowszechniania
Ogólnie od siebie mogę tylko powiedzieć tyle, że z czystym sumieniem można oddać mu auto i to nie tylko do modowania softowego. Człowiek jest rzetelny, ma bardzo dużą wiedzę, do każdego podchodzi indywidualnie i zgodnie z życzeniem klienta (powtarzam tą kwestię, ale wg mnie to bardzo ważne). Do tego ma bardzo miłe usposobienie i można się z nim dogadać w każdej sprawie. Niedługo odstawiam do niego białą Alfę na dłubaninę hardware'ową (dolot, IC, wydech), jak już zostanie to zrobione, dam znać oczywiście o efektach.