Žádná Nedávná aktivita

3 Položky v profilu

1. Mám dotaz týkající se citace v příspěvku:

http://www.forum.alfaholicy.org/show...6&postcount=12

enzo_pl obrátil jsem pozornost - proto, že ve spěchu jsem napsal, vnitřní místo vnějšího a dál taky všechno naopak, ale už opravil můj příspěvek - za účelem vybudování této citace, protože já nechci zadat bolesti hlavy někomu na hlavu
  2. Není выбрасываю průmyslově řízení. Prostě alfa při koupi byl pouze jeden klíč zapalování s dálkovým ovládáním a pak jsou v havarijním stavu. Nyní mám již 3 klíče, załatwilem věc иммо a, mimochodem, tyto nové klíče ve verzi se skládací klíč s integrovaným dálkovým ovládáním (něco a la můj auris klíč od VW).
    Zprávy vedení CZ již realizovaných ve čtvrtek, 29.04. Opustil 3-4 hodiny, ale udělal jsem signalizace pokyny a vypnutí zapalování na 2 místech, kromě toho, a, mimochodem, bavit se s иммо, jsem se dozvěděl, že mám pravdu není tam žádná síla řídicí jednotka polštářů :/
    Obecně platí, že wykrzesałem ještě v ten den, kdy jsem psal trochu času, a našel všechny nápovědy na elektrodě. Ale stáhnout si ve svém volném čase pozasysam protože pro italy není u mě, bohužel, nic...
  3. Dobrý den. Náhodou jsem našel Vaše příspěvky při hledání info o centrálních zámků (jsem bral lampy od Vás).
    Vánoční stromky-stick, už nevím, kde hledat... Víte, kde budete muset připojit s externím přepínačem, ke spuštění centrální zamykání? Protože opustím dálkovým v klíči rostlin, protože mám nový plán. Také chci připojit nové řízení s centrálním zámkem (otevřít/zavřít + alarm oblastmi) a dalších drobností, ale nevím, kde v AR hledat... Může víte nějaké tajemství??
Zobrazí zprávy z 1 do 3 s 3
Informace o Kali_33

Základní informace

Informace o Kali_33
Od:
Varšava, Polsko
Auto:
GTV 2.0TS 1997

Statistiky

Celkem příspěvků
Celkem příspěvků
1,526