Sayfa 1 ile 5 12345 sonson
Sonuç göster 1 Hedef 10 ile 42

Konu: ASO Poznań

Kullanıcı Świeżak Avatar Kubster
    O katıldı
    09 2011
    Hayatımızda
    Poznan
    Otomatik
    Obecnie MY19 Giulia Super 200 KM, wcześniej GT 1.9 JTD

Domyślnie ASO Poznań

Alın,

Założyłem temat gdyż moją Giulię kupiłem w Warszawie u Dukiewicza, sam zaś jestem z Poznania i zastanawiam się któremu ASO w Poznaniu powierzyć swoje finanse na przeglądy, licząc na pełen profesjonalizm.

Jeżdżąc wcześniej GT w dieslu, miałem swojego sprawdzonego p. Maruniaka z ul. Lęborskiej, którego zdecydowanie polecam tym, którzy już poza ASO.

Znawcom będę wdzięczny za info.

Saygılarımızla,.

› Więcej...: ASO Poznań
    Düzenlenen son Kubster ; 25-01-2020 hakkında 22:06

Kullanıcı Świeżak Avatar gruby19
    O katıldı
    06 2019
    Hayatımızda
    Otomatik
    Giulia Veloce TI

Domyślnie

Ja nie mam doświadczenia z ASO, ale wydech wymieniałem na św. Marcina. Dali posłuchać innego auta ze zmienionym wydechem. Przetrzymali mój fabryczny kiedy nie miałem co z nim zrobić. U nich też zgłosiłem wymianę karbonowej listwy progowej na gwarancji i mimo, że wada produkcyjna nie była ewidentna, to ogarnęli. Trwało to długo, ale podobno tyle trwała decyzja FCA. Aktualizację softu zrobili na doczekaniu. Przed zakupem chcieli dać auto na całodniową jazdę próbną. Póki co nie mam negatywnych doświadczeń z nimi.

Kullanıcı Świeżak Avatar Tomd
    O katıldı
    07 2019
    Hayatımızda
    Poznan
    Otomatik
    Giulia Veloce

Domyślnie

alıntı Yazdı gruby19 Zobacz post
    Ja nie mam doświadczenia z ASO, ale wydech wymieniałem na św. Marcina. Dali posłuchać innego auta ze zmienionym wydechem. Przetrzymali mój fabryczny kiedy nie miałem co z nim zrobić. U nich też zgłosiłem wymianę karbonowej listwy progowej na gwarancji i mimo, że wada produkcyjna nie była ewidentna, to ogarnęli. Trwało to długo, ale podobno tyle trwała decyzja FCA. Aktualizację softu zrobili na doczekaniu. Przed zakupem chcieli dać auto na całodniową jazdę próbną. Póki co nie mam negatywnych doświadczeń z nimi.
    Na św.Michała Za 2 miesiące mogę dać znać czy na Gorzysława jest ok. Pozdrawiam

Kullanıcı Świeżak Avatar gruby19
    O katıldı
    06 2019
    Hayatımızda
    Otomatik
    Giulia Veloce TI

Domyślnie

alıntı Yazdı Tomd Zobacz post
    Na św.Michała
    No, racja. Mój błąd. Voyager Club.

Kullanıcı Świeżak
    O katıldı
    07 2012
    Otomatik
    Lancia Thesis :)

Domyślnie

Nie znam osobiście ASO w Poznaniu, ale pracowałem z człowiekiem którego kuzyn pracuje w aso. I po tym co się nasłuchałem, jak się chwalił tym co mu od kogo podmienili do jego bravo to nie dam auta do aso. Nie ma takiej możliwości.
    Jedyne miejsce w które oddaje, a i to tylko do cięższych spraw (np brak warunków do podniesienia wysoko auta) to tylko i wyłącznie Nagórski w Łęczycy/Poznaniu. Poszukaj adresu w sieci.
    Jak dla mnie Piotr to solidny zawodnik w tym temacie. Uważam że warto.

Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka

O katıldı
    09 2011
    Hayatımızda
    Poznan
    Otomatik

Domyślnie

alıntı Yazdı Tomd Zobacz post
    Na św.Michała Za 2 miesiące mogę dać znać czy na Gorzysława jest ok. Pozdrawiam
    Dzięki za info. W Auto-Centrum wymienia yağ i filtr za 200 zł mniej niż w Polcarze (780 zl) i Voyagerze (750zl) więc ta pierwsza wizyta będzie tam.
    Daj znać jak w Polcarze.
    Natomiast Piotra Nagorskiego znam ale to dla mnie za daleko.

O katıldı
    09 2011
    Hayatımızda
    Poznan
    Otomatik

Domyślnie

alıntı Yazdı jjash Zobacz post
    Nie znam osobiście ASO w Poznaniu, ale pracowałem z człowiekiem którego kuzyn pracuje w aso. I po tym co się nasłuchałem, jak się chwalił tym co mu od kogo podmienili do jego bravo to nie dam auta do aso. Nie ma takiej możliwości.
    Jedyne miejsce w które oddaje, a i to tylko do cięższych spraw (np brak warunków do podniesienia wysoko auta) to tylko i wyłącznie Nagórski w Łęczycy/Poznaniu. Poszukaj adresu w sieci.
    Jak dla mnie Piotr to solidny zawodnik w tym temacie. Uważam że warto.

Z tego co się dowiedziałem to u Nagórskiego jest obecnie FIAT, i nie robią Alf na gwarancji niestety.

Kullanıcı Bisikletçi
    O katıldı
    01 2015
    Hayatımızda
    Poznan
    Otomatik
    Giulia Veloce TI

Domyślnie

a czy w ktoryms z wspomnianych punktow zrobie geometrie i postawia diagnoze czemu sciaga mi na prawo? Moga to byc lastikleri bo zaczelo sie to dziac po zalozeniu zimowek. Co prawda w przypadki nie wierze dlatego wolalbym to sprawdzic.

Kullanıcı Uzman Avatar Yarek
    O katıldı
    04 2018
    Hayatımızda
    WLKP.
    Otomatik
    Giulietta 1,4 MA.

Domyślnie

Ja polecam Voyagera na Św. Michała. O Pol Carze na Gorzysława zapomniałem, bo zawiodłem się. Geometrię tam też oblecą. Co do niej to mam swojego zaufanego pod Obornikami, który w 159 TI Q4 robi wszystko ok na "normalnych" laserowych urządzeniach, które kalibruje 2x/rok.
    Nie zdziera opon, ani nie ściąga, jak bywało po innych wynalazkach w ileś tam D. Mogę z czystym sumieniem go polecić.

Kullanıcı Świeżak
    O katıldı
    07 2012
    Otomatik
    Lancia Thesis :)

Domyślnie

A daj namiar na tego pod Obornikami.
    Muszę z Teresko podjechać.