Koło i okolice

• Autor wątku Autor wątku Tunc2yk
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
T

Tunc2yk

Guest
Witam!

Czy po Kole lub bliskich okolicach poruszaja sie jacys alfisci z forum (tj. z ramka klubowa) ? Bo co mijam alfe bacznie obserwuje ramki i jeszcze nie spotkalem zadnego forumowicza, a fajnie byloby sie czasem spotkac :)

Calutki weekend mam w robocie ;( jest co liczyc na nastepny weekend?

może nastepny to może nie ale dość często sie spotykamy to mysle że kiedyś termin tobie bedzie pasował :)

No ja niestety tez widze mase alf, ktore nie maja forumowych ramek, a szkoda, bo milo byloby sie z kims takim pozdrowic ;) to moze jak bedzie jakis zlocik w Koninie, to lecimy kolumna z kola, co Wy na to? Zwol4?

No ja niestety tez widze mase alf, ktore nie maja forumowych ramek, a szkoda, bo milo byloby sie z kims takim pozdrowic ;) to moze jak bedzie jakis zlocik w Koninie, to lecimy kolumna z kola, co Wy na to? Zwol4?
Pewnie ale za ok. 2lata - za tyle prawko :D z rodzicamy to, że tak powiem skromnie "lipa" hehe

Kolego to że nie ma ramek klubowych to wcale nie znaczy, że nie ma tej osoby na tym forum, ja np nie mam klubowych ramek a na forum jestem. Pozdrawiam

Ja na 2-3 tygodnie wypadam z gry - mialem wczoraj maly wypadek, zderzak, blotnik, lampa do wymiany. Jakby ktoś mial jaka czesc tanio odsprzedac...:(

Siemka. Rameczki dzisiaj kupiłem, jezdze czarną AR 156 sportwagon w Kole jestem bardzo często Pozdrawiam

Kiedy będzie jakiś spot w pobliżu Koła?

Makowiec, jechałeś dziś koło 15:30 z Sienkiewicza, na krzyżówce z Włocławską? Tam koło hermesu? Piekna Belka, aż zatrzymałem oko na dłuższą chwilkę :))))

Amortyzatory
Powrót