Zapraszam na jubileuszowe spotkanie właścicieli 166
Szukałem, kombinowałem i wreszcie się udało. Rosnące wymagania, rosnące ceny..... niestety ciągle utrudniają znalezienie obiektu taniego i luksusowego. Jeszcze na wyłączność, z pasującą wszystkim lokalizacją i tak dużą ilością atrakcji, żeby nie trzeba było z hotelu wychodzić![]()
Miałem wytypowanych kilka miejscówek w Polsce od centralnej po południowo-zachodnią część. Oglądałem, porównywałem a wczoraj zapadła ostateczne decyzja.
Spotykamy się 10-13 czerwca 2021 roku (z opcją przedłużenia do 14-go) w Osadzie Górski Potok https://osadagorskipotok.pl/
Cena za pobyt 4dni (3 noce) to 375zł/os. dodatkowy dzień (14 czerwca) to koszt 125zł/os.
Dzieci do trzech lat za darmo. Do lat sześciu 50%.
W cenie poza noclegiem jest śniadanie i obiadokolacja.
Wpisujący się na listę uiszczają 50% kwoty, pozostała część na kilka tygodni przed przyjazdem. Termin pierwszych wpłat to połowa lutego.
Do naszej dyspozycji jest cały obiekt jaki widzicie na stronie internetowej (chyba, że będzie nas za mało to nie będziemy sami, miejsca jest co najmniej na 20-25 ekip).
Z atrakcji jakie posiada ośrodek:
- strefa basenowa (basen, leżaki itp)
- strefa gier (bilard, ping-pong, piłkarzyki i coś jeszcze ale nie pamiętam nazwy)
- siłownia całkiem nieźle wyposażona (z szatnią i prysznicem)
- boiska (siatkówka, koszykówka, piłka nożna)
- strefa SPA (wygrodzona i osłonięta strefa z ogniskiem, szatnią, prysznicami, sauną, grotą solną, beczką gorącej wody i zimnej)
- kilka rowerów
- plac zabaw dla dzieci z małym domkiem do zabaw na wypadek niepogody (zamykany, z dywanem i zabawkami)
Niektóre atrakcje jak SPA, rowery na chwilę obecną są ekstra płatne. Ale jeszcze negocjacji na tym polu nie ukończyłem. Postaram się abyście mieli to w ceniebędzie miało na to wpływ niewątpliwie ilu nas przyjedzie i na jak długo. Zobaczymy na czym stanie po zapisach i jaką kwotę wynegocjuję za obsługę/najem atrakcji.
Jak widać całkiem nieźle - nudzić się nie powinniśmy![]()
Do tego poza okolicznymi atrakcjami, możemy się wybrać na tor Krzywa koło Legnicy. Gdzie nasz forumowy kolega Teddy organizuje w sobotę i niedzielę "trackday". Mamy tam spory kawałek bo 170km ale kontaktuję się z organizatorem jaki ma plan i jak by byli chętni od nas to można by było zorganizować wyjazd w kolumnie. Nie koniecznie do upalania, sama wycieczka będzie po barwnych górach. To jeszcze będzie czas dogadać nawet po przyjeździe już na miejsce zlotu.
Przypominam coroczne zasady:
- zapisują się osoby, które od razu albo do połowy lutego zapłacą 50%
- ostateczny termin zapisów i wpłat to połowa lutego
- wpłacone kwoty nie podlegają zwrotowi ponieważ stanowią zaliczkę i gwarancję dla ośrodka (są w połowie lutego wpłacane i podpisuję wiążącą umowę)
- po wpisaniu na listę, możliwe szybko wysyłam maila z danymi do przelewu
- kolory na liście w tym pierwszym poście będą przeze mnie aktualizowane
Oczywiście nie wykluczam, że po w/w terminie będzie można się dopisać. Ale istnieje ryzyko, że przykładowo zbraknie miejsc, lub obłożymy ich tam mało, że ośrodek dokompletuje sobie resztę i dodatkowych miejsc nie będzie. Jeżeli nawet miejsce się znajdzie to pamiętajcie, że zawsze przygotowuję pakiety startowe i po pewnym terminie zmian w zestawach nie wprowadzę.
1. marek230482 + 1 + dzieci 8 i 5 lat
2. tomaz + 3
3. Dziubek99 + 1 + dzieci 14 i 8 lat - reflektuje jeden dzień dłużej
4. markach123 + 1
5. Krzemol
6. sfinkx + 4
7. mysei + 3
8. Garwanko
9. rafal0717 + 1 + dzieci 4 i 9 lat
10. tom202 + 1 (+ dziecko 5 miesięcy)
11. gornim + 2
12. bella166 + 1