Zmieniarka mp3 w zakupie grupowym - Chętni?

Status
Ten wątek został zamknięty.
Dzisiaj odebralem zmieniarke od Grzeska. I tutaj jest problem. Po podlaczeniu do nawi jest ona wykrywana. Dioda led tez sie zapala ale nie moge w ogole puscic zadnego dzwieku. Ani z pena ani karty ani nawet auxin. Nie wiem co moze byc. Kombinowalem na wszystkie sposoby z kartami rozne rodzaje formatów, rozne karty i peny i nie wiem ocb :/
Foldery tez zrobilem jak bylo napisane CD01 CD 02 itd....

:(

Nie przesadzam :) Mam swoje zdanie na ten temat, a różnica miedzy kawałkiem 320kbs a 128kbs jest słyszalna :)

Kończę OT.

Dzisiaj odebralem zmieniarke od Grzeska. I tutaj jest problem. Po podlaczeniu do nawi jest ona wykrywana. Dioda led tez sie zapala ale nie moge w ogole puscic zadnego dzwieku. Ani z pena ani karty ani nawet auxin. Nie wiem co moze byc. Kombinowalem na wszystkie sposoby z kartami rozne rodzaje formatów, rozne karty i peny i nie wiem ocb :/
Foldery tez zrobilem jak bylo napisane CD01 CD 02 itd....

:(

Jak coś podskocz jutro do mnie, sprawdzimy Twoją sztukę w mojej GT, u mnie śmiga wszystko cacy.

pisz co chcesz... jadac w aucie nie uslyszysz róznicy między 96 a 160 czy 320 kbs... W domu, na dobrym sprzecie róznice słychać, przede wszystkim w głebi i przestrzeni dźwięku, ale w aucie - nie przesadzaj.

w samochodzie miedzy 160 a 320 tez nie slysze roznicy.. ale do 128 tez czuje duza roznice i slysze :) jedni nie slysza roznicy miedzy CD a transmiterem, wiec to wszystko zalezy od ucha :P

nie moge sie juz doczekac swojej zmianiareczki :)

ok u mnie juz dziala. Bez kitu fajna zabawka i dobre jest to ze po wylaczeniu zaplonu i ponownym wlaczeniu dalej gra od tej samej piosenki a nie od poczatku :)

Status
Ten wątek został zamknięty.
Amortyzatory
Powrót