a no właśnie zaebaly ! albo była malowana albo wymieniania jeden ch.ale mam już Blu Cosmo 428
Tzn co do nazwy byłem pewien ale nr nie pamiętałem ale jest wszystko cacy
![]()
a no właśnie zaebaly ! albo była malowana albo wymieniania jeden ch.ale mam już Blu Cosmo 428
Tzn co do nazwy byłem pewien ale nr nie pamiętałem ale jest wszystko cacy
![]()
Alfa Romeo 156 Arcydzieło Designu - Czasopismo "MOTOR"
Używam Firefoxa i działa idealnie
Ma ktoś działający link do ePer z bazą danych co najmniej na 2007r. Musze sprawdzić numer turbosprężarki. Lub ewentualnie jakby ktoś był taki miły i podał mi numer części : ZAR93900007052257
Szukałeś na www.fiat-autoparts.com ? Tam mają aktualne dane. Tylko coś ostatnie kilka wieczorów ich stronka mi się nie ładuje ;/
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
Siema,
dawno nie korzystałem z ePERa. Chcąc uruchomić wersję online, niezależnie od wyszukiwarki, czyszczenia cache'u nie wyświetlają mi się obrazki.
Ktokolwiek słyszał, ktokolwiek wie co robić? Coś trzeba doinstalować może?
Pzdr
np minutę temu na test http://eper.fiatklubpolska.pl/navi?S...LL_LIST_PART=0
oczywiście jak zwykle pod IE
nic nowego od dawna nie dokładałem
![]()
Witam wszystkich-od razu na wstępie jestem świeżak więc nie bić
Prosiłbym o pomoc w roszyfrowaniu nr vin ZAR93700005257854
Chodzi o to że wyskakują mi dwie specyfikację (ogólnie wersja Q2 czyli byłaby szpera Torsena ale sprawa dotyczy różnic czy jest podkecona fabrycznie do 170 koni czy seria 150 i nad tym się zastanawiam bo sprzedawca(handlarz) też nie do końca wie
ogłoszenie którym sie interesuję by nabyć Alfę
http://otomoto.pl/alfa-romeo-gt-alfa...C35678143.html
z góry dzięki za pomoc
i jak na puierwszy rzut wygląda dla was to ogłoszenie ?
pozdro
Witam
Czy ktoś mógłby mi rozkodować mój VIN? Chodzi mi o listę wyposażenia. We wszystkich linkach podawanych na forum dostaję odp., że nie znaleziono numeru.
Oto mój VIN: ZAR93900007056350
Z góry dzięki.
bocian, jak zmienic jezyk w eperze ? bo widze ze masz polska wersjeDo tego wogole nie wyszukuje mojego VINu ZAR94000007373475