Witam wszystkich
Czy ktoś z Was miał już jakaś praktykę z tarczami hamulcowymi Mikody? Od kilku dni grzebie w sieci za informacjami na ten temat i ogólnie opinie są podzielone chociaż wiem że bardzo dużo zależy od tego jak kto jeździ i czy ktoś katuje typu palenie gumy z nagą na hamulcu itp. Zastanawiam się nad zestawem nacinanym nawiercanym oraz przód i tył oraz klocki albo Ferrodo Premier albo EBC Green Stuff.
Jeśli ktoś coś wie proszę o jakieś informacje![]()
Ostatnio edytowane przez Tuti ; 03-11-2010 o 09:18
Były: Fiat 126p 650; Honda Civic 1.4i EJ9; Alfa Romeo 166 3.0 V6 SporTronic
Jest: Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed
aniol_jojo thanked for this postOzzy dzieki, ja szukalem wszedzie ale tylko nie na tym forum... nie ma to jak sobie utrudniac zycie
ja mam taki zestaw wlasnie w swojej gtv. atm mikoda nawiercane nacinane i EBC greenstuff. znaczna poprawa hamowania co do oryginalnych jak sie nagrzeją klocki to jest naprawde roznica. ja to ocenie tak: dobry i tani zestaw![]()
zamowilem je sobie narazie przod ale z Ferrodu zobaczymy jak bedzie sie sprawowac po zalozenie wstawke zrobie z fotką![]()
Ja mam na przodzie w komplecie z Ferodo i popiskują... będę z tym walczył
vrrroooom.!
zapytaj jeśli potrzebujesz częściNOWE, paragon/faktura
telefon: 511 783 811
Mam Mikody wentylowane, nawiercane i nacinane (284mm) do tego klocki Ferodo Premier i jestem zadowolony.
Fiat Seicento 0.9 '98 -> Alfa Romeo 145 qv '99 -> Fiat Coupe 20vt '99 -> Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16v '03
Nie zabijaj robaczka
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki