Witajcie
Wczoraj spontanicznie powstała do mojej Gtv rozpórka tylna dolna![]()
Więc pytanie, jest ktoś taką zainteresowany? Trzeba było by ustalić ilość chętnych i materiał z jakiego mają być wykonane (nierdzewka czy zwykła stal lakierowana proszkowo ).
Wstępna wycena to około 100zł za rozpórkęAle tak jak piszę w razie czego trzeba ustalić jakie i ile bo to się może nieznacznie zmienić
No i parę fotek z przymiarki, ogólnie widać o co chodzi z tym że ta rurka nie jest nawet dobrze wypolerowana i obspawana
Rzecz jasna w rurkę przy śrubie nasadka wchodzi z odpowiednim do użycia gana luzem
Radek pytał też o rozpórkę przód dół ale np u mnie nie ma na nią szans przez to, że zglebiona Gtv często szoruje wydechem o koleiny a rozpórka by musiała iść jeszcze niżej.. Ale jak koś chce to nie ma sprawy.
Odnośnie tylnej dolnej to jak ktoś zainteresowany to wpisywać się na listę i pisać czy chodzi o polerowaną czy lakierowanąpoler nierdzewka rzecz jasna ciut droższa
Aha i jak coś to szybko się decydować bo w przyszłym tygodniu chcemy je robići jeszcze jedno, będę od chętnych pobierał zaliczkę bo niestety z rozpórkami do Gtv mimo chętnych zostałem...
Ja mam do Ciebie pytania, jaka byłaby cena dokładna rozpórki dół/tył z polerowanej nierdzewki i jak sam napisałeś zostały Ci jakieś rozpórki tzn przód na kielichy czyli można kupić coś od Ciebie z dostępnością "od ręki"? Oczywiście również interesują mnie kosztu transportu oraz forma przesyłki (kurier czy poczta). Zapomniałbym, wchodzi w grę również wysyłka pobraniowa czy tylko przelew?
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
a ja się zapytam po co ona?
taka aluminiowa belka z wyspawanymi uszami z grubych profili i jeszcze rozpórkę chcesz zakładać? mógłbym nawet powiedzieć, że sam tylny 'wózek' jest sztywniejszy od tej Twojej rury
masa zabija mochaha
a ogólnie sam pomysł bardzo fajny![]()
verdebiancorosso

kudlaty_bytom, podłużnice z przodu oraz sanki też są niby sztywniejsze od rurki a jednak rozpórkę się zakłada... Jak dla mnie ma ona (ta moja) zamknąć całość od dołu i usztywnić na boki mocowania wahaczy. Powstaje wtedy taki jakby prostokąt a nie litera u jak w seriiAle tak szczerze ja się nie nastawiam na bóg wie co i nie mam zamiaru nikomu wciskać, że rozpórka da coś poza wyglądem
a efekt będzie dość ciekawy bo nawet na mojej dość mocno zglebionej Gtv podchodząc z tyłu widać mocowania wahaczy do których ma być rozpórka przykręcona
![]()
aniol_jojo, dokładna cena takiej rozpórki na chwilę obecną (jest tylko 2 zainteresowanych oprócz Ciebie) z nierdzewki to 110zł. Jak będzie więcej niż 5 w sumie to powinniśmy zejść do 100złi w takim razie zdecydowanie nie opłaca się robić lakierowanych bo niewiele taniej wyjdą a nierdzewną po zimie przepolerujesz i się będzie świeciła
Rozpórki na kielichy mam kilka sztuk od ręki
tu masz temat ze zdjęciami i cenami: Rozpórki do Gtv 2.0 TS wysyłka raczej po przelewie bo tak jak pisałem mam nie miłe doświadczenie z tymi rozpórkami.. no a i cena wysyłki wtedy nie duża bo 17zł pocztą
a za te tylne jeszcze mniej na pewno
![]()
jeśli chodzi o stronę wyglądu, to całkowicie się zgadzam, efekt zamierzony będzie osiągnięty![]()
verdebiancorosso

Tutaj do zgapienia z Ultra Racing http://www.ultraracing.com.my/Catalo...20GTV&pageno=1
Mają fajne rozpórki (nie o kolor chodzi), tylko te ceny...
Ultra Racing jadą hardkorowo:
fajnie gdyby do 2,0 v6 dało się kupi rozpórkę kielichów

Jeżeli ja je mam sprzedawać to jeszcze fajniej było by gdyby ktoś z V6 w końcu przyjechał na przymiarki...
Ale nie o tym temat. W temacie to moja rozpórka gotowa, później/jutro wrzucę fotki takiej całkiem gotowej
Dobra bo dziś rano całkiem przypadkiem spotkałem chyba jedynego posiadacza V6 z mojej okolicy (pozdrawiam Panie Jarku) który zgodził się pożyczyć rozpórkę na wzórWiec po skończeniu rozpórek do 156 pewnie weźmiemy się za te do V6. Tylko założę odpowiedni temat ilu jest chętnych i czy jest sens zawracać sobie głowę...
Ostatnio edytowane przez lukaszb ; 17-01-2012 o 10:29
a które V6 namierzyłeś ??jak coś to jea jestem chętny o ile będzie do mnie pasowało
![]()