marceell fajny pomysł na wspólny wyjazd.
W tym roku już nie skorzystamy, bo mamy zaplanowane wakacje, ale na przyszły jak najbardziej możemy wziąć pod uwagę właśnie taki wspólny wyjazd.
Jeśli nadal będziesz miał taki sam zapał do zabierania forumowiczówto bardzo możliwe, że też pojedziemy. Nas jest trójka i też rok szkolny ogranicza nasze terminy wyjazdów.
Nie mamy ekipy na taki wyjazd, sami nie bardzo chcieliśmy i Twój pomysł jest dla nas strzałem w 10.
ja i ona - "iniemamocne"

Ja będę uważnie śledził wątek. Może w tym roku właśnie do bułgarii pojechać.... Problem w tym marceell że nie wiem jeszcze kiedy ja i żona dostaniemy urlop. Czy początek sierpnia czy wrzesień. Jakbym wiedział tu już bym się dopisywał. Może uda się dograć coś. A w Bułgarii też tak jak w Chorwacji że nawet w sezonie można na krzywy ryj jechać i pełno noclegów do wyboru? Czy bez rezerwacji ani rusz? W Chorwacji to mi się podobało że mogę pojechać kiedy chcę i zawsze jest pełno noclegów, co dzień można w innym miejscu. Jak jest z tym w Bułgarii?
Witaj marceell postaram się do końca tygodnia zebrać i odpisać bo mam kilka propozycji terminowo-hotelowych w S.B a jest w czym wybierać tak żeby się zgrać razem na podróż. Jeśli chodzi o wasz Hotel to jest SUPER oprócz tego ze do plaży jest kawałek drogi bo leży przy morzy ale na klifie???? i info że jest 350m do plaży to ściema.
Pozdrawiam.
---------- Post added 04-05-2011 at 09:04 ---------- Previous post was 03-05-2011 at 23:37 ----------
Witaj marceell postaram się do końca tygodnia zebrać i odpisać bo mam kilka propozycji terminowo-hotelowych w S.B a jest w czym wybierać tak żeby się zgrać razem na podróż. Jeśli chodzi o wasz Hotel to jest SUPER oprócz tego ze do plaży jest kawałek drogi bo leży przy morzy ale na klifie???? i info że jest 350m do plaży to ściema.
Pozdrawiam.
![]()
Edytuj post
Odpowiedz
Odpowiedź z cytatem
Cytuj zaznaczony tekst Dodaj na blog
Czytaj więcej: Wspólne wakacje w Bułgarii 2011
Słowacja, Węgry, Serbia. Przez Rumunię sobie odpuść... Przez Węgry od Budapesztu jest autostrada. Tak samo w Serbii. 530 km przez Serbię przeleciałem w 3,5 godziny.
---------- Post added at 12:03 ---------- Previous post was at 11:58 ----------
tak samo. Co dom to pokoje. Tylko radzę ok. południa przyjechać żeby spokojnie coś sobie wybrać.
"co mówi ksiądz na koniec kazania do ministranta? niech będzie pochylony"

ok.. Ja niestety nie moge sobie juz urlopu ustawic i termin moze pasc np. tydzien przed. Dlatego pytam jak z tymi noclegami bo jest szansa na urlop na poczatku sierpnia i bym dolaczyl - bez zobowiazan. Poszukam cos na miejscu bo zawsze tak robie.
i jak z wypadem do Bułgarii, zebraliscie sie?? czy mozna jeszcze do Was dołączyć??
a jak bedzie z noclegiem, da sie jeszcze cos tam zalatwic?? kiedy wyjezdzacie??

Fajny patent z tym wyjazdem. Jeśli się nic nie zmieniło w Bułgarii a nie sądzę, to nie ma żadnego problemu z noclegami. Polecam Pomorie lub Słoneczny Brzeg![]()
145 1,7 16V boxer...
147 1,9 8V ropucha
GT 1,9 16V fajniejsza ropucha
156 SW FL 1,9 8V kolejna ropucha
Polecam apartamenty w Słonecznym Brzegu w nowym budynku - Grand Kameli 2.
Tanie wakacje w najpiękniejszym miejscu na ziemi!
Sprawdź ceny na http://www.grandkamelia2.republika.pl/
Bezpośrednio od właściciela!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki