Stránka 2 s 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední
Zobrazit výsledky z 11 do 20 s 47
    Uživatel Maniak resoraków Avatar Klakierr
    Nastoupil
    10 2012
    Žije v
    Старогард-Гданьский
    Auto
    Alfa Romeo 145, 1.9 JTD, 2000.

Domyślnie

Prodám Punto 2. Nebude to tak líto. 1.2 s klimatizací a posilovačem CITY je možné získat ve slušném stavu a penězích. Pro město ideální.

› Więcej...: možnosti svazování, problémy 145

Uživatel Fachowiec
    Nastoupil
    10 2011
    Žije v
    люблинский region
    Auto
    155 1.8 T. Spark 16v, 103 kW z roku 1996.

Domyślnie

1.2 + Klima... to je, nebo jedeme nebo chłodzimy
    Já bych taky raději punciaka, než 145. Pouze je známo, že... Fiacior dražší, než rumuno

Nastoupil
    10 2012
    Žije v
    Старогард-Гданьский
    Auto

Domyślnie

Omron8 - zatím špatně není. Je známo, že to není démon, ale něco tam je odpuzuje - i s klimatizací. Na hodnotě vyjde na tolik, co je a dobré, 145.

Uživatel Nováček
    Nastoupil
    07 2012
    Auto
    Lancia Thesis :)

Domyślnie

Oh, to prapodivná tato diskuze se. Uszczegolowie může být: vozidlo musí mít klime a zesilovač. Všechno ostatní je doplněk. Nemělo by být, ale může. Že v těchto elektrických křesel-je to špatně jsem se vyjádřil. Vím konfigurace, Lancia, nevím konfigurace Alf. Otázka tedy o tom, co ve které verzi, a odtud jsou odvozeny tyto nehody křesla. To měl být příklad. Raději Lancie, ale Alfa bude příjemné. Punto není, protože...protože to, co se jí nelíbí. Taky o něm myslel. Ale není to tak. Proto zůstává alfa, nebo lancia. Odpověděl JTD ale...ale když se nějaký čas na benzín přijít musí.
    Ano, podívám se na to a s největší motor menší z benzinu. Zbytek...zatím hledám. Uvidíme. Moc děkuji za jakékoliv informace.
    Bratranec, ano, s naší software-qpilbym dítě terese, protože velmi ji miluje, ale sám víš...rozměry nejsou stejné. Jsem rád, dcera taky, ale už manželka, že jsem něco lybra a peklo, sama práce nepozvednou. Pěchota půjde, a nepozvednou. Čas wersje wyposażenia, problemy 145

A! No a to by mělo být na první auto. A není poslední. A není se vstoupit do technické myšlení kvůli Spalničkám. Nechcete! A není muszem!
    Naposledy upravil jjash ; 04-04-2015 o 14:46

Nastoupil
    10 2012
    Žije v
    Старогард-Гданьский
    Auto

Domyślnie

A Lancia Y?

Uživatel Fachowiec
    Nastoupil
    10 2011
    Žije v
    люблинский region
    Auto

Domyślnie

Ukázat fotografii dcery, podívejme se, jaké možnosti vhodnější.

Uživatel Alfista Avatar lesio146
    Nastoupil
    12 2006
    Žije v
    SZAMOTULY(PYRLANDIA)
    Auto
    159 JTDm ; 156 V6 Qsystem

Domyślnie

Nabídka Napsal/a jjash Zobacz post
    Oh, to prapodivná tato diskuze se. Uszczegolowie může být: vozidlo musí mít klime a zesilovač. Všechno ostatní je doplněk. Nemělo by být, ale může. Že v těchto elektrických křesel-je to špatně jsem se vyjádřil. Vím konfigurace, Lancia, nevím konfigurace Alf. Otázka tedy o tom, co ve které verzi, a odtud jsou odvozeny tyto nehody křesla. To měl být příklad. Raději Lancie, ale Alfa bude příjemné. Punto není, protože...protože to, co se jí nelíbí. Taky o něm myslel. Ale není to tak. Proto zůstává alfa, nebo lancia. Odpověděl JTD ale...ale když se nějaký čas na benzín přijít musí.
    Ano, podívám se na to a s největší motor menší z benzinu. Zbytek...zatím hledám. Uvidíme. Moc děkuji za jakékoliv informace.
    Bratranec, ano, s naší software-qpilbym dítě terese, protože velmi ji miluje, ale sám víš...rozměry nejsou stejné. Jsem rád, dcera taky, ale už manželka, že jsem něco lybra a peklo, sama práce nepozvednou. Pěchota půjde, a nepozvednou. Čas wersje wyposażenia, problemy 145

A! No a to by mělo být na první auto. A není poslední. A není se vstoupit do technické myšlení kvůli Spalničkám. Nechcete! A není muszem!
    Zvláštní.Pak je tady jeden blázen Pokud je to první auto pro dceru vybral bych 1,4.Jezdí velmi svižně a spotřeba paliva při běžné jízdě (nebo, přesněji řečeno, dívka nebude točit non-stop pod červené)je dobrý.Pamatujte si o tom, co jsem napsal dříve. Po-lifty ve většině auto tam je,ale pro město to je a tak Klima není uvedeným balíčkem.
    Były inne wcześniej. Teraz 159 i 156 oraz 155 do sprzedania.

Uživatel Nováček
    Nastoupil
    07 2012
    Auto
    Lancia Thesis :)

Domyślnie

Азраэль, to je důvod, lancia Y, což je dobře, ale je velmi obtížné zachytit Klima v dobrém stavu. Již jeden mám, a nějak mi není odechcialo. Ale já nevylučují.
    Nevím, jestli nebude na 156. Dvě lybry v domě vyloučit. Ale blizniaka, pak je ar 156 проигрываю.

Uživatel Fachowiec
    Nastoupil
    10 2011
    Žije v
    люблинский region
    Auto

Domyślnie

Nutně 1.6 LPG... a oheň pod Biedrę po maso s akcie

No, bez vajec...

Uživatel Cyklista
    Nastoupil
    10 2012
    Žije v
    Płońsk
    Auto
    Alfa Romeo 145 2.0 T. S. (155 KM) Quadrifoglio 2000. Fiat Tempra 1.6 b+g digit

Domyślnie

Nabídka Napsal/a szerszeń Zobacz post
    Bratranec bez vajec! Ale je to Práce, a dcery jsi 145!? Neříkám, že Miciaka, ale vezměte si ji, i když koupit 147, protože zrazisz dívku ke značce, jak bude přes den vymazal všechny v starociu poruchy.
    Pokud, kámo, ty jsi jel 145 že tak směle wrażasz své hodnocení na auto? Jezdím na své již 5 let a nemůže si stěžovat......jak se koupí v míru dobře udržované instance, pak se opravdu můžete těšit v tomto autě. v TS pokud si nalít dobré olej a staráš se o systematickou výměnu, to taky neměl být problém.

Přidáno po 5 minutes:

Pokud jde o potřeby 145 v nejbohatších verzích skončil s automatickou klimatizací, elektricky ovládanými skly a zrcadly zrcátka, elektrické střešní okno, ABS, 4xAIR BAG, centrální zamykání s do a alarm, kožené sedačky, no a jaké to tam ostatní málo významné věci.........
    Naposledy upravil piotreek ; 06-04-2015 o 17:25 Důvod: Přidáno

Podobná témata

1. [159] možnosti svazování
    Vytvořil(a) tommi_alfa v sekci 159/Brera/Brera Spider
    Odpověď: 71
    Poslední příspěvek/Autor: 21-11-2021, 13:41
  2. možnosti svazování 156 SW - čalounění
    Vytvořil(a) slejerek v sekci 156
    Odpověď: 7
    Poslední příspěvek/Autor: 11-05-2012, 10:22
  3. Možné varianty výbavy GT
    Vytvořil(a) halim v části gt