Witam was moi drodzy.
Jak zapewne wiecie szukałem nowej alfy no i kupiłem![]()
Piękna czarna bestyjka![]()
jednak jak to bywa nie wszystko w niej jest na tip top.
Dlaczego taką kupiłem ? z uwagi na to że auto z niemiec od 1 właściciela w bardzo ładnym staniez normalnym przebiegiem
Mam problem z przednimi drzwiami a mianowicie nie ma w nich prądu. Nie działają lusterka szyby zamek nawet diada nie mruga.
W czym może być problem ? bezpieczniki wszystko ok. Fes tego nie widzi. A więc gdzie zacząć szukać ? rozbierać drzwi szukać na stykach ?
Drugi problem to taki kto mi powie jak aktywować Alarm ?
Kolejny to gdzie jest czujnik otwarcia maski bo mi świeci pomimo zamkniętej maski![]()
no i kto mi powie co mam zrobić z Blue&me ?bo jest niemiecki a chciałbym polski da się ?
to akurat dla mnie nowość bo wcześniej nie miałem.
Poza tym dlaczego nie mogę sterować z poziomu radia przełączaniem piosenek gdy muzyka gra z pendriva ?
o i jeszcze jedno pytanko. Leży listwa od klap wirowych... mogę ją założyć z powrotem ? wyczyszczę kolektor i mogę je włożyć normalnie ? temat klap i wywalenia jest mi bardzo dobrze znany ale póki co nie chce ich wywalać. Wolałbym póki co tą listwę założyć. Klapy wyglądają że stanęły w pozycji zamkniętej bo przy wyłączonym silniku są w tej samej pozycji co klapa 3 gdzie jest sterowanie.