Witam,
w zeszłym roku założyłem do auta kpl. wahaczy firmy FAST (wtedy nie wiedziałem jaką firmę nalezy wybierać) no i niedawno okazało się, że górne wahacze są zużyte do tego stopnia, że nadają się do natychmiastowej wymiany. O dziwo dolne są w idealnym stanie. Ale do rzeczy: Pytanie do tych, którzy już odsyłali wahacze tej marki na reklamacje? Można uderzyć prosto do producenta? Bo od firmy, w której kupiłem towar otrzymałem maila następującej treści:
================================================== ===========================
Witam,
zakupiłem u Państwa po przez serwis allegro komplet wahaczy (2x górne, 2x dolne, 2x łącznik stabilizatora, 2x poduszka stabilizatora) marki FAST. Zakup miał miejsce 2011-08-19. w zeszłym tygodniu mechanik, który od lat naprawia moje auta musiał wymienić dwa górne wahacze z tego kompletu gdyż było słychać same stuki. Jak się okazało po wymontowaniu, wahacze są w opłakanym stanie. W związku z powyższym chciałbym je reklamować i chciałbym się dowiedziec jak ta procedura wygląda?
Z góry dziękuję za poświęcony czas.
Łukasz
Witam
Może Pan przesłać wahacze do reklamacji, jednak daje nie duże szanse na uznanie reklamacji ponieważ prawdopodobnie wahacze się wyeksploatowały a nie posiadały wadę co jest podstawą do reklamacji. Kupując najtańsze wahacze liczył się Pan z tym iż wytrzymałość ich nie będzie taka jak oryginalnego produktu.
Wahacze można przesłać na adres z paragonu.
Pozdrawiam
================================================== =========================================
Macie jakieś propozycje co z tym fantem zrobić? Dodam tylko, że firma chwali się dwuletnią gwarancją.
Pozdro!