Witam po krotce postaram sie przestawic Wam dzisiejsza sytuacje i prosze o rady bo to moja 1 w zyciu stluczka na szczescie nie z mojej winy. Ok 20;00 zajechalem pod blok kompletna ciemnica zadna latarnia sie nie palila i na dodatek walil deszcz zaparkowalem samochod i odchodza do domu uslyszlaem puk odwracam sie a a tu sasiad przywalil w moja alfunie .Podbieglem do niego uderzylem w szybe otwieram drzwi a tu widze sasiada z klatki pijaka najebanego w 3 dupy i od razu mu z geba ze wjechal dupa w moj samochod i mowie kur.... dawaj 1 i do przodu a ten znowu na wstecznym i 2 raz mi po zderzaku wyciagnalem go z samchodu wsiadlem odjechalem i ogladam zrobila sie tylko pajeczyna z przodu po prawej stronie chcialem z nim sie dogadac mowilem zeby dawal mi na zderzak nowy ale powiedzial ze ma to w chuju i poszedl do domu. szkoda mi bylo jego i jego matki bo i tak ma sie z nim ale wkur.. mnie tym to musialem zadzwonic pod 997 przyjechali zabrali go z domu i pojechalem z nimi zeby spisali wszystko dobrze ze byl moj byly pradodawca z ochrony bo prowadzil swoj klub i jemu wszystko opowiadalem staral sie wszystko jak najelpiej napisac. Opowiedzialem zpisal itd i co teraz? w opisie na calym kwicie nie napisal na ile ocenilem szkody zostalo zawarte ze uczestnik pod wplywem alkogolu mial 2.7 uderzyl 3 krotnie w przod mojego pojazdu . Zee wzlegu na pogode i godzine i brak oswietlenia brak wiadomosci jakie zostaly uszkodzenia i teraz tak mysle co dalej ? i mam kilka pytan wrocilem do domu teraz nie wiem gdzie sie zglosic czy sam mam czekac na odzew a do ubezpieczyciela policja wysle cale zdarzenie itd 1 taka sytuacja w zyciu wiec prosze o rady i 2 pytanie chcialbym przed przyjazdem rzeczoznawcy jak najlepiej zrobic i takie pytanie co bym mogl zrobic jezeli mam tylko pajaku na zderzaku myslaem o uszkodzeniu lapy prawej badz cos w tym stylu ? jest sens czy tio zostawic jak jest ? wkurwil mnie najebany jeszcze pretensje mial do mnie wiec chce jak najewiecej z tego wyciagnac jakie rady co robic ? Prosze o szybie odpowiedzi ;p