Tak jak w temacie. Znudził mi się stary panela, że mam odłożone troszkę grosza chciałbym to zmodernizować. Co mnie powinno interesować? a więc:
Jak sądzę w skład kompletu wchodzą: proszę mnie poprawić jeśli się mylę!
1. Górny panel zegarów (stan paliwa, zegarek, temperatura silnika) oczywiście bez owych zegarów bo przecież je posiadam
2. Panel radia (oczywiście bez radia ponieważ je posiadam)
3. Panel klimatronik
4. Panel gałki zmiany biegów
5. Tunel hamulca ręcznego i nawiewu
Używki z Anglika. Hmm tutaj sprawa jest prosta: Górny panel zegarów nie będzie pasował (inny profil), natomiast panel radia i klimatronik myślę, że tak.
Teraz pytanie:
Czy panel klimatronik podejdzie do obecnej instalacji elektrycznej czy trzeba będzie dokupić instalację elektryczną z auta dawcy? Klimatyzacja niczym innym się różni jak sądzę, tylko zmienionym sterownikiem (panelem klimatronik).
Z chęcią już bym kupił wszystkie graty bo korci mnie jak diabli, ale muszę mieć pewność, że wszystko mi zatrybi bez problemów.
Wszelakie porady bardzo mile widziane a i poradnik (manual) będzie jak się patrzy
Artur
Swoje graty, które mi zostaną 100% sprawne będę chciał oczywiście sprzedać.
- - - Updated - - -
Sytuacja sie troszkę rozjaśniła jeśli chodzi o graty klimatronika, całego panelu środkowego
Mogę kupić całość oczywiście bez radia za 320,00 PLN łącznie z instalacja elektryczną. Wersja Europejska oczywiście
Teraz jestem już podjarany na MAX tak więc piszcie kochani czy to zatrybi. Ewentualnie kupię całość i jeśli nie zadziała to zawsze można graty sprzedać![]()