• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[Stelvio] Pilne - zdanie auta, potrzebuję zdjęcia dachu - "dołki technologiczne"

phanteon

Nowy
Auto
jeszcze brak
Cześć Wszystkim

Prosiłbym posiadaczy Stelvio przedliftowychy o wykonanie zdjęcia fragmentu dachu - miałem te zagłębienia od zawsze, fakt że zauważyłem je po 3-4 miesiącach, ale jestem pewien, że nic na auto nie spadło, nie woziłem żadnych bagażników dachowych, lakier w tym miejscu jest w stanie idealnym, "wgłębienie" jest dokładnie w tych samych miejscach po obu stronach dachu.

Będę wdzięczny - możecie wysyłać do mnie na whats app'ie lub wklejać tutaj. Zabawa warta 1500 pln, więc za zdjęcie mnie broniące stawiam dobry 4pak wybranego piwka.

WhatsApp - 735-766-735

też to miałem- naprężenia budy. oddałem do speca od wgniotek i nie było śladu za 50 pln. Teraz widzę po ok roku znów sie pojawiły ale mniejsze.

Czy mógłbyś mi wrzucić zdjęcia porządne z Twojego auta? Będę na prawdę wdzięczny.

Było chyba nawet o tym na forum, nie pamiętam gdzie, ale kilka osób to miało. Mam też niewielkie po jednej stronie. Wyślę na Whatsapp

Wywaliłem z telefonu, ale dzisiaj zrobię to Ci prześlę

Niestety nie i szczerze mówiąc żałuję. Uśpiło mnie to, że widziałem inne sztuki z tym samym oraz tutaj ludzie potwierdzali. Szczerze mówiąc myślałem, że taki urok od nowości.
Panowie na forum wyciągają te wgniotki, ale u nie których wgniotki powracają po jakimś czasie.

Panowie na forum wyciągają te wgniotki, ale u nie których wgniotki powracają po jakimś czasie.

czyli kto ? bo mam i w Giulii i w gta coś tam do wyciągnięcia... pewnie jakieś wózkowe patałachy.....

w

A można wiedzieć który wynajmujący taki czepliwy ?

też to miałem- naprężenia budy. oddałem do speca od wgniotek i nie było śladu za 50 pln. Teraz widzę po ok roku znów sie pojawiły ale mniejsze.

:) nie mogę znaleść tego tematu , gdzie był poruszany temat o wyciąganiu dokładnie tych wgniotek i był tam jeszcze jeden gościu co miał tak samo jak kolega wyżej.

- - - Updated - - -

czyli kto ? bo mam i w Giulii i w gta coś tam do wyciągnięcia... pewnie jakieś wózkowe patałachy.....

w

Pytania ?

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót