kristom
Nowy
mam prroblem pojawił się komunikat nadmierny poziom oleju w silniku jaka może być przyczyna
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Maksymalny dopuszczalny poziom oleju zależy od rodzaju silnika, a tutaj znamy tylko przebieg samochodu: 280 km.Masz za dużo nalane oleju do silnika, norma to max 5,2 litra. Albo, a to już scenariusz mniej wesoły - w oleju jest płyn chłodzący, np. z powodu walnięcia uszczelki pod głowicą
mam prroblem pojawił się komunikat nadmierny poziom oleju w silniku jaka może być przyczyna
Ale wg Ciebie komputer serwisowy pokaże co innego niż wyświetlacz? Wg mnie to samo tylko w jednostkach a nie w postaci paska. Przynajmniej ja taką jedynie zależność widzę między odczytem z OBD a wyświetlaczem. Dokładnie to samo tylko inaczej pokazane.