• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[Giulietta] Demontaż plastiku klapy bagażnika

sobol3k

Nowy
Auto
147
Cześć, mam do was takie pytanie ostatnio miałem problem z wiązką w bagażniku po prawej stronie oddawszy do fachowca zrobił i niby wszystko jest okej zaś nie do końca dobrze poskładał te plastiki w bagażniku i teraz jak jeżdzę po nierównościach to coś mi z tyłu w bagażniku trzeszczy. Czy orientujecie się jak zdjąć ten plastik klapy bagażnika bo chciałbym to samemu na spokojnie ogarnąć sam? Tam są jakieś śrubki zaczepy czy jak?

Dzięki, znalazłem tylko wątki dot. 156 i 147/GT chyba musiałem słabo szukać.

Amortyzatory
Powrót