Witam.... Jestem tu nowy. Nosze sie z zamiarem zakupu 159 w sedanie, raczej benzyna niz diesel, tak kolo 160 - 200 koni.
Na allegro jest taki egzemplarz http://allegro.pl/show_item.php?item=1984678726 moze ktos ogladal lub zna komis..... pozdrawiam
Printable View
Witam.... Jestem tu nowy. Nosze sie z zamiarem zakupu 159 w sedanie, raczej benzyna niz diesel, tak kolo 160 - 200 koni.
Na allegro jest taki egzemplarz http://allegro.pl/show_item.php?item=1984678726 moze ktos ogladal lub zna komis..... pozdrawiam
patrząc na stan skóry niezbyt wydaje mi się realny przebieg jaki podaje sprzedający, nie jest też podane ale z tego co wiem bo kiedyś do niego dzwoniłem, to auto jeszcze trzeba opłacić czyli doliczyć musisz +/- 2,5tys, jak masz blisko to najlepiej pojechać i obadać sprawę na żywo, sprawdzić go czujnikiem lakieru, na serwis go wziąść, wizualnie ładnie auto wygląda, widać że odpicowane pod zdjęcia, fajne wyposażenie:)
Mnie bawi to wyróżnianie w tytule tej aukcji ze jest to silnik GM Opel jakby to było powodem do dumy dla takiej marki jak Alfa Romeo:)
Wiesz... Tak naprawde cala 159 ma wiecej z opla niz z alfy ale nie ma co szufladkowac samochodu. Jest to po prostu swietne auto, a to ze jest to vectra w ladnej skorupce z plakietka alfy to tylko detal...
Plyte podlogowa jednak tez ma z vectry... Reasumujac najwazniejsze przynajmniej moim zdaniem podzespoly sa oplowskie jednak tak naprawde moim zdaniem to nie jest wazne... Samochod jest swietny i tyle... a czy wyprodukowany przez opla alfe czy nawet tata motors to detal. Jesli cos jest dobre to jest dobre...
Po prostu kolega wyskoczyl z tym powodem do dumy troche dziwnie... Moim zdaniem to tez durnota ze w alfie 159 do niedawna nie bylo normlanego silnika benyznowego tylko jakeis smeiszne oplowskie JTSy. Ktos na gorze podjal decyzje o wspolpracy z oplem i jednemu to sie podoba drugiemu nie, moim zdaniem mniejsza z tym jednak trzeba zaakceptowac fakt ze nie jest to taka do konca alfa romeo. Pozdrawiam.
Dokladnie do tego zmierzalem tylko moze nie do konca jasno sie wyrazilem gdyz wczoraj bylem trasznie zmeczony. Ja osobiscie jestem doslownie zakochany w 159 problem w tym ze poki co te samochody sa poza moim zasiegiem finansowym ale pewne jest jedno... Za rok moze dwa bede mial taka czarna w jasnych skorach... Pozdrawiam.