Witam.... Jestem tu nowy. Nosze sie z zamiarem zakupu 159 w sedanie, raczej benzyna niz diesel, tak kolo 160 - 200 koni.
Na allegro jest taki egzemplarz http://allegro.pl/show_item.php?item=1984678726 moze ktos ogladal lub zna komis..... pozdrawiam
Witam.... Jestem tu nowy. Nosze sie z zamiarem zakupu 159 w sedanie, raczej benzyna niz diesel, tak kolo 160 - 200 koni.
Na allegro jest taki egzemplarz http://allegro.pl/show_item.php?item=1984678726 moze ktos ogladal lub zna komis..... pozdrawiam
patrząc na stan skóry niezbyt wydaje mi się realny przebieg jaki podaje sprzedający, nie jest też podane ale z tego co wiem bo kiedyś do niego dzwoniłem, to auto jeszcze trzeba opłacić czyli doliczyć musisz +/- 2,5tys, jak masz blisko to najlepiej pojechać i obadać sprawę na żywo, sprawdzić go czujnikiem lakieru, na serwis go wziąść, wizualnie ładnie auto wygląda, widać że odpicowane pod zdjęcia, fajne wyposażenie![]()
Mnie bawi to wyróżnianie w tytule tej aukcji ze jest to silnik GM Opel jakby to było powodem do dumy dla takiej marki jak Alfa Romeo![]()
Wiesz... Tak naprawde cala 159 ma wiecej z opla niz z alfy ale nie ma co szufladkowac samochodu. Jest to po prostu swietne auto, a to ze jest to vectra w ladnej skorupce z plakietka alfy to tylko detal...
WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów
Plyte podlogowa jednak tez ma z vectry... Reasumujac najwazniejsze przynajmniej moim zdaniem podzespoly sa oplowskie jednak tak naprawde moim zdaniem to nie jest wazne... Samochod jest swietny i tyle... a czy wyprodukowany przez opla alfe czy nawet tata motors to detal. Jesli cos jest dobre to jest dobre...
Po prostu kolega wyskoczyl z tym powodem do dumy troche dziwnie... Moim zdaniem to tez durnota ze w alfie 159 do niedawna nie bylo normlanego silnika benyznowego tylko jakeis smeiszne oplowskie JTSy. Ktos na gorze podjal decyzje o wspolpracy z oplem i jednemu to sie podoba drugiemu nie, moim zdaniem mniejsza z tym jednak trzeba zaakceptowac fakt ze nie jest to taka do konca alfa romeo. Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez abezus ; 15-12-2011 o 22:12
WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów
Dokladnie do tego zmierzalem tylko moze nie do konca jasno sie wyrazilem gdyz wczoraj bylem trasznie zmeczony. Ja osobiscie jestem doslownie zakochany w 159 problem w tym ze poki co te samochody sa poza moim zasiegiem finansowym ale pewne jest jedno... Za rok moze dwa bede mial taka czarna w jasnych skorach... Pozdrawiam.