Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Temat: 159

Użytkownik Rowerzysta
    Auto
    AUDI C6 2.4 V6 177 sedan

Domyślnie 159

Witam.... Jestem tu nowy. Nosze sie z zamiarem zakupu 159 w sedanie, raczej benzyna niz diesel, tak kolo 160 - 200 koni.
    Na allegro jest taki egzemplarz http://allegro.pl/show_item.php?item=1984678726 moze ktos ogladal lub zna komis..... pozdrawiam

Użytkownik Znawca Avatar Paweł_
    Auto
    Giulietta

Domyślnie

patrząc na stan skóry niezbyt wydaje mi się realny przebieg jaki podaje sprzedający, nie jest też podane ale z tego co wiem bo kiedyś do niego dzwoniłem, to auto jeszcze trzeba opłacić czyli doliczyć musisz +/- 2,5tys, jak masz blisko to najlepiej pojechać i obadać sprawę na żywo, sprawdzić go czujnikiem lakieru, na serwis go wziąść, wizualnie ładnie auto wygląda, widać że odpicowane pod zdjęcia, fajne wyposażenie

Użytkownik Pirat drogowy
    Mieszka w
    ZAMOŚĆ
    Auto
    VOLVO V60 D3 + MERCEDES 190E 2.6

Domyślnie

Cytat Napisał Paweł_NS Zobacz post
    patrząc na stan skóry niezbyt wydaje mi się realny przebieg jaki podaje sprzedający,
    No nie wiem dla mnie skóra wygląda tak jak powinna.
    Cytat Napisał Paweł_NS Zobacz post
    nie jest też podane ale z tego co wiem bo kiedyś do niego dzwoniłem, to auto jeszcze trzeba opłacić czyli doliczyć musisz +/- 2,5tys,
    Dużo więcej.
    Były:

159 1.9 JTDM 2006
    156 2.4JTD 2002

Użytkownik Znawca Avatar Paweł_
    Auto
    Giulietta

Domyślnie

Cytat Napisał A.Krystian Zobacz post
    No nie wiem dla mnie skóra wygląda tak jak powinna.
    ja mam większy przebieg niż ten co gościu podaje w aukcji i znacznie lepszy stan skóry ale to można gdybać, każdy ma własne odniesienia

Cytat Napisał A.Krystian Zobacz post
    Dużo więcej.
    dlatego napisałem +/- wkońcu to już model z silnikiem powyżej 2litrów

Użytkownik Świeżak Avatar Falarek
    Auto
    AR MiTo

Domyślnie

Mnie bawi to wyróżnianie w tytule tej aukcji ze jest to silnik GM Opel jakby to było powodem do dumy dla takiej marki jak Alfa Romeo

Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Peugeot 407SW, EW10A

Domyślnie

Wiesz... Tak naprawde cala 159 ma wiecej z opla niz z alfy ale nie ma co szufladkowac samochodu. Jest to po prostu swietne auto, a to ze jest to vectra w ladnej skorupce z plakietka alfy to tylko detal...

Użytkownik Fachowiec Avatar Tomek_KRK
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    AR 159

Domyślnie

Cytat Napisał abezus Zobacz post
    Wiesz... Tak naprawde cala 159 ma wiecej z opla niz z alfy ale nie ma co szufladkowac samochodu. Jest to po prostu swietne auto, a to ze jest to vectra w ladnej skorupce z plakietka alfy to tylko detal...
    Akurat z wyjątkiem silnika i skrzyni to Alfa nie ma nic z Vectry. Ale możesz dalej żyć w nieświadomości
    WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów

Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Peugeot 407SW, EW10A

Domyślnie

Plyte podlogowa jednak tez ma z vectry... Reasumujac najwazniejsze przynajmniej moim zdaniem podzespoly sa oplowskie jednak tak naprawde moim zdaniem to nie jest wazne... Samochod jest swietny i tyle... a czy wyprodukowany przez opla alfe czy nawet tata motors to detal. Jesli cos jest dobre to jest dobre...
    Po prostu kolega wyskoczyl z tym powodem do dumy troche dziwnie... Moim zdaniem to tez durnota ze w alfie 159 do niedawna nie bylo normlanego silnika benyznowego tylko jakeis smeiszne oplowskie JTSy. Ktos na gorze podjal decyzje o wspolpracy z oplem i jednemu to sie podoba drugiemu nie, moim zdaniem mniejsza z tym jednak trzeba zaakceptowac fakt ze nie jest to taka do konca alfa romeo. Pozdrawiam.
    Ostatnio edytowane przez abezus ; 15-12-2011 o 22:12

Użytkownik Fachowiec Avatar Tomek_KRK
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    AR 159

Domyślnie

Plyte podlogowa jednak tez ma z vectry... Reasumujac najwazniejsze przynajmniej moim zdaniem podzespoly sa oplowskie jednak tak naprawde moim zdaniem to nie jest wazne... Samochod jest swietny i tyle... a czy wyprodukowany przez opla alfe czy nawet tata motors to detal. Jesli cos jest dobre to jest dobre...
    Ty, to Brera to też jest taka trochę lepsza Vectra. W sumie płytę podłogową ma też wspólną z Vectrą.

Po prostu kolega wyskoczyl z tym powodem do dumy troche dziwnie... Moim zdaniem to tez durnota ze w alfie 159 do niedawna nie bylo normlanego silnika benyznowego tylko jakeis smeiszne oplowskie JTSy. Ktos na gorze podjal decyzje o wspolpracy z oplem i jednemu to sie podoba drugiemu nie, moim zdaniem mniejsza z tym jednak trzeba zaakceptowac fakt ze nie jest to taka do konca alfa romeo. Pozdrawiam.
    Ty się ciesz, że dzięki 159-ce marka odżyła. Nieistotne, z kim się zgadali - grunt, że Alfa wróciła do gry z bardzo mocnymi kartami.
    WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów

Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Peugeot 407SW, EW10A

Domyślnie

Dokladnie do tego zmierzalem tylko moze nie do konca jasno sie wyrazilem gdyz wczoraj bylem trasznie zmeczony. Ja osobiscie jestem doslownie zakochany w 159 problem w tym ze poki co te samochody sa poza moim zasiegiem finansowym ale pewne jest jedno... Za rok moze dwa bede mial taka czarna w jasnych skorach... Pozdrawiam.

Uprawnienia