No to kierownika z pasażerką z ciemnej 156 SBE....ok 20.10 na trasie z Katowic do rozjazdu na Będzin i Sosnowiec :) fajnie się jechało,szkoda ze tak krótko ;)
Printable View
No to kierownika z pasażerką z ciemnej 156 SBE....ok 20.10 na trasie z Katowic do rozjazdu na Będzin i Sosnowiec :) fajnie się jechało,szkoda ze tak krótko ;)
Przecież to jo byłem:) Również pozdrawiam,widze ze diabeł w ciebie wstępuje za kieronką heehe;)
Kurde no widzisz nie byłem pewien :D w końcu ktoś mi odpisał w tym temacie :D
Ja od razu cię poznałem po felach no i blachy SD i wszystko jasne..:DPzdr
Więcej tego błędu nie popełnię,ale wiesz ciemno było ;)
koniec offtop:)
To jeszcze pozdrowię kolegę z też ciemnej 156sw chyba KCH?? zaraz za rozjazdem Będzin-Sosnowiec,ale kierownik chyba nie zrozumiał o co chodzi...albo zrozumiał ze suszarka za górką...;)
Pozdrawiam siwą Alfe GT na tablicach ST81..., ktora stala kolo Mc'Donalds dzis w Tychach o 21... Czekalem chwile az przyjdzie wlasciciel, ale musialem jechac.
Pozdrawiam kierownika bądź kierowniczke czarnej 156 sedan KCH widzianą dzisiaj ok 16 pod strażą w Regulicach. Jechałem za Tobą kawałek ale Omegą taty, ale bardzo miło było zobaczyć Alfa na Chrzanowskich blachach z podkładkami pod tablicami:) Pozdrawiam
A ja NIE pozdrawiam pana w fioletowej GT który wczoraj w miejscowości Nawojowa wyprzedzał na podwójnej ciągłej i skrzyżowaniu w dodatku tak że szedł mi na czołówke i musiałem uciekać na chodnik.
Krzych ja to Cię chyba kiedyś pod braksem w mysłowicach widziałam...
Pozdrowienia dla czerwonej 156 przy Brzęczkowickim cmentarzu na rej. STA.
Jak i dla srebrnej 166 na SM również w Mysłowicach, machałem koledze, ale nie wiem czy zauważył :)
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 na ul. 11listopada w Sosnowcu na Zagórzu ok godz. 14.30 :)
a ja pozdrawiam wszystkie belle napotkane na dk94 olkusz-sosnowiec, ciemną 156sw na w.pola w s-cu, no i kamiladg - ładna bella i dzięki za wizytówki :)
Pozdrawiam właściciela srebrnej Alfy 166 na tablicach chyba SBE widzianej dzisiaj w Zabrzu na Skłodowskiej kolo 15.
przepraszam ze pytam ale o co chodzi z tymi wizytówkami????
pozdrawiem Grzeska z zielonej 155, ktorego spotkalem na stacji shell :)
Pozdrowienia dla czarnej 159 mijanej dzisiaj we mgle o 6.30 w Drogomyślu na Głównej. Wydawało mi się, że miała ramki :)
A ja pozdrawiam Panią "kierowniczkę" Czerwonej 147(bez ramek). Widzianą na Osiedlu Stałym w Jaworznie.
Jechała za mną, były awaryjki, ale nie było odzewu... Chyba nie zrzeszona. Mimo to Pozdrawiam ^^
pozdrawiam srebrna 156 sw ktory z dobrego pasterza w krakowie lecial przede mna tam i na stella sawickiego
a ja pozdrawiam biała lub srebna (nie pamiętam :) ) 159 SK...... z naklejka na szybie czerwoną (tył) alfaholicy.org S1 Łódź-Czestochowa dobrze że miałem kartkę i długopis bo pewnie kolega myślał że jakiś wariat cały czas macha w tym peugeocie
Przed 15 w gliwicach widziana Alfa zrzeszona, światełka wraz z powitanie były.
Ja pozdrawiam kolegę w 156 wciąganego na lawetę po godzinie 16 na DK 88 :). Ciekawe czy ktoś od nas miał pecha.
pozdrowienia dla posiadacza 156 1.9JTD SY*****, dzisiaj na Chorzowskiej w Bytomiu wyjeżdżałem z parkingu i zostałem obmrugany awaryjnymi ;)
Pozdrowienia dla kierowniczki 145 mijanej dziś ok. 9 w Rabsztynie :)
I srebrnej 156 na drodze Wolbrom - Olkusz, której właściciel chyba zmieniał koło :P
Nie pozdrawiam srebrnej 156 SW FL z RAMKAMI na blachach SK, która nie potrafi się przywitać pomimo że jedzie za mną (awaryjki + łapka z mojej strony), a Pani za kierownicą zero reakcji.
Mam nadzieję że to była czyjaś żona/dziewczyna, która pożyczyła samochód i nie wie o co chodzi. Albo ktoś z Nas sprzedał samochód i zostawił ramki.
wczoraj w Knurowie na wysokości Państwowej Straży Pożarnej, czarna 156 SG . . . na naszych klubowych ramkach.
pomachane i odmachane.
i tak ma być :P
pozdrawiam,
Adam
Pozdrawiam czarną 159 widzianą dzisiaj rano na Kozielskiej w Gliwicach.
Kolgę w srebrnej 156sw ok 16.10 stojacego w korku na Wojska Polskiego w stronę ul.Królowej Jadwigi...wizytówka poszła :) POZDRAWIAM :)
Pozdrowienia dla kierownika czarnej MiTo (zauważyłem w ostatniej chwili kątem oka) _tomek_? - dzisiaj na Warszawskiej
oraz dla pana w białej Guliettcie z koniczynką i oramkowana SK... (pięęękna).
Pozdrowienia dla kierowniczki lub kierownika czerwonej Spider V6 na miejscowych blachach zaparkowanej na osiedlu "Janek" przd południem. Nie wiedziałem że taka pięknośc po Zabrzu śmiga.:)
pozdrowienia dla wlasciciela czarnej 159 na ramkach okolo 14:40 na bora-komorowskiego, za pozno zobaczylem by mrugac
Srebrną 156 pozdrawiam dziś a raczej juz wczoraj ok godz 22 30 jadaca za mna od wilkowic bystrzańska do bb...małe wyscigi spod świateł były atrakcja wieczoru heh:P
pozdrawiam właściiciela czarnej gtv widzianą dzis pod politechnika slaska w katowicach
blachy SBL
pozdrowienia dla wszystkich spotkanych na drodze kraków-bochnia w dniu wczorajszym (4 listopad :P) oraz szczególnie białą Alfę 156 bodajże na numerach R.. (nie pamiętam) który zajechał mi drogę na wjeździe na autostradę na zjeździe wielickim :P