Widziany MADMAN dzisiaj ok. 11:30 przed Głogowem.
Jechałem jako pasażer w BMW, więc nie było jak zamrugać światłami.
Printable View
Widziany MADMAN dzisiaj ok. 11:30 przed Głogowem.
Jechałem jako pasażer w BMW, więc nie było jak zamrugać światłami.
A ja pozdrawiam pana z ciemnej 156 z którym pomachałam sobie na światłach w Siechnicach obok ogrodnictwa ok 13:15-13:30 :)
Pozdrawiam też pana w ciemnej Belli na rameczkach klubowych który puścił mnie pod Ikeą :)
No i pana z cudownej białej 159 którą wyprzedziłam na AOW - zjeżdżaliśmy razem zjazdem na Wrocław Stadion:)
No i jeszcze pana z 156SW (również ciemnej) wyskakującym zjazdem na AOW z Oporowa - pan był tak zamyślony że nie wiem czy cokolwiek widział:)
I standardowo właściciela pięknej czyściutkiej złoto-piaskowej Belli stojącej często pod Praktikerem:) Zawsze jak jadę podziwiam:)
a ja będąc u Was na gościnnych występach pozdrawiam właściciela srebrnej oramkowanej GTVki parkującej na Gołnowskiej i pozdrawiam też koleżankę, właścicielkę czerwonej 147, która grzebała pod maską obok tej srebrnej GTVki ;)
To ja pozdrawiam właściciela czarnej 156tki stojącej często w okolicach Żabki w Siechnicach:) Bella na blachach DW:)
dzisiaj w Trzebnicy widziana srebrna 156 2.4JTD na ramkach klubowych numery opolskie (ulicy nie pamiętam-ale napewno zaczynała się na literkę "D" ) pozdrawiam :D i wczoraj na Bystrzyckiej srebrna 156 ze spojlerem dużym na klapie bagażnika na DW**** kolega bez ramek ale pomachał(przed samym przejazdem kolejowym)
No jest nas troszkę, ale wszyscy bez ramek klubowych:) U mnie na osiedlu czasami stoi ( jak już stoi to ją widują przez kilka dni z rzędu) czarna 159 i czasami też srebrna 147. Pod Patio stoi zazwyczaj ubrudzona czarna 159, a na dworcu PKP granatowe cudo ze starszych modeli ( zabijcie mnie nie pamiętam teraz już dokładnie co). W Świętej też byśmy naliczyli kilka Alf:)
To trzeba będzie zrobić mini-zlot ;)
Ja jestem jak najbardziej za spotkaniem - np jakiś grill czy cuś:) Tylko wstyd będzie przyjechać ubłoconą i brudną bellą a niestety taką najczęściej jeździmy bo nam służy do pracy i ciężko jest z czasem na jej dopieszczanie;/
To jeszcze tak z dziś - pod sklepem z płazem na "Jarzębinowym" parkingu stały dwie srebne belle - jedna chyba 159 na blachach ZDR (?), druga podchodziła mi z wyglądu tylu na 147 ale coś za długa była;/ No i pozdrawiam pana z czarnej belli jadącego ok 19:45 Jarzębinową od ronda w stronę kościoła, rozmawiającego przez telefon na ramkach klubowych lub ADF-u.
Proxim szalejący po Opolu, koło ronda:D
Pozdrowienia dla czerwonej 147 DZL KT.. widzianej na H. Pobożnego z Złotoryi :)
Ja mam Alfę 4 rok i może wkońcu kiedyś kupię ramki:P
Czyja to 159-tka OB.... śmignęła mi przed oczami o 18:10 w Siechnicach na Jarzębinowej ( w stronę Timu)?
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 156 w kombi, widzianego we Wrocławiu koło Galerii Dominikańskiej koło godz 12. Mrugałem paskiem b6 czarnym służbowym na światłach.
Ok. 20.15 widziana w Ząbkowicach na Chrobrego piękna, czerwona 159 na szprychowych 18' TOORA na wrocławskich blachach :D Właściciel zagląda tu?
Pozdrawiam alfaholika z mojej "dzielni' czyli srebrną 156 POT ;), z którą spotkałam się dzisiaj rano wyjeżdżając z mojej ulicy. Kolegę rozpoznaję już zanim ramki zobaczę :lol:
pozdrowienia dla kierowcy czarnej 159SW na ramkach spotkanego
na Gajowickiej we Wrocławiu :) byłą rąsia machanie itd :) jeszcze raz pozdrawiam :)
Pozdrowienia dla kolegi z czerwonej 145-tki mijanej dzisiaj po 13 na ulicy Opolskiej ;)
Pozdrowienia dla kierownika bialej oramkowanej MiTo OPO widzianej pod Solarisem, czarnej 166 pod Karolinką, i granatowej 147 OK w Nysie (łapka byla w ostatniej chwili ;) )
Pozdrowienia dla 166 2.0 TS na Monte Cassino, trochę się pościgaliśmy, ja pojechałem w dół na rondo, kolega na górę na most. Rejestracje Nyskie były. Mrugnąłem światłami na odchodne, awaryjne ze strony 166 zauważyłem ;)
Jedziesz na ten Kopiec?
A ja pozdrawiam kamelon z Głogowa widzianą dziś "bladym świtem" na ul. Robotniczej we Wrocławiu. O godzinie 18:40 widziana Alfa (nie bardzo wiem który model.... jakaś nowa :) widziałam tylko w lusterku) na ul. Ślężnej do dworca PKS, biała na rejestracji DOL oramkowana.
Pozdrowionka dla kolegi/kolezanki z oramkowanej niebieskiej 156 SW ktora stala dzisiaj ok. 15.00 pod szpitalem na Piaskowej Gorze w Walbrzychu!
Wysłane z mojego Nexus 4
Pozdrawiam dla kolegi w białej GT widzianej wczoraj w Kamieniu Śląskim,
dzisiaj około 7:30 na Opolskiej mijana 156 stka srebrny Sprtwagon ,pozdrawiam :)
Pozdrawiam wszystkich widzianych wczoraj zarówno w Lubinie gdzie zostałem obtrąbiony :):) oraz na trasie Lubin ścinawa wołów trzebnica wrocław. :):):)