No i super! Ja z Barusiem jadę już w piątek.
Zmieniam zdanie, jeśli będzie jakiś nawet mini spot, jutro w miarę wczesnych godzinach to mogę być :)
Jedzie ktoś z okolic Wro/Świdnicy/Kłodzka do opola? można by pojechać razem.
Printable View
No i super! Ja z Barusiem jadę już w piątek.
Zmieniam zdanie, jeśli będzie jakiś nawet mini spot, jutro w miarę wczesnych godzinach to mogę być :)
Jedzie ktoś z okolic Wro/Świdnicy/Kłodzka do opola? można by pojechać razem.
z Wałbrzycha Ersi jedzie. a zlotu w ten weekend nie ma:P jak już to przyszły weekend
A idź Ty :D nie to nie ;] W przyszły weekend mnie nie ma :P Trudno, będzie następny :)
I co tam zamulacze? Widujecie się jeszcze? Bo mi tu smutno jak naookoło DW samo a DDZ brakuje ;)
(pomijam BlackJet'a który i tak nie chce na spot pod most przyjechać, mimo że parę razy widziałęm że Alfa w tym czasie stoi i sie kurzy)
lokalni zamulacze też się już rzadko widują a tym bardziej na spotach bo prawie wszyscy posprzedawali albo są w trakcie sprzedaży Alfy, smutne ale prawdziwe :P jeszcze tylko ja się ostałem ale o mnie się nie martwcie, ja swej Włoszki nigdy nie porzucę :)
Chciałam się wypowiedzieć ale patrzę że to "Spoty lokalne rejonów Wałbrzych - Świdnica - Bielawa" więc wychodzę :D
Z Jawora to teraz rzut beretem po nowej nawierzchni :P
hehehehehehe bo jak 2 lata temu zakładaliśmy ten temat to Jawor na mapie Alfisti jeszcze nie istniał:P a teraz sie okazuje że to najśilniejsza ekipa Alfaholicka w okolicy więc spokojnie Gosia możesz się wypowiedzieć co o tym wszystkim sądzisz:D
---------- Post added at 22:08 ---------- Previous post was at 22:06 ----------
nie no droga do Strzegomia już jest spoko, dziś jechałem, można lecieć 120 :D tylko korek na wylocie ze Świdnicy bo rondo na łącznik budują :P
jesteś okrutna :D :D :D tylko nie mów mi że jeszcze Ty sprzedasz Alfe :P bo zostanę tylko z Tomkiem chociaż on na pewno Włoszki nie sprzeda :P
jak by Tomek sprzedał Alfe to to byłby koniec świata...
Szczera prawda, żadne okrucieństwo... Nie sprzedam póki nie będę mogła zmienić na lepszą, czyli jeszcze trochę. Ale całkiem się nie pozbędę - o to możesz być spokojny :)
No, ja oczywiscie potwierdzam :D Ja nawet nie moglbym zmienic na inna niz Rosso, a co dopiero na inny woz :D
To co Krystian nie ma Alfy? Piotrek też? Z DDZ kojarzyłem chyba z 5 osób z Alfami + 2 z DSW + ktoś, np ja z Wrocławia i juz można się spotkać i korzystac póki słońce jeszcze jest.
:) Witam , Witam,
Moja Alfa spokojnie sobie stoi w garażu. Wczoraj rozmawiałem z Krystianem, on nadal ma swoją Alfę.
Na nasze autka przymieżał się 1 gościu, ale straszny jakiś marudny jest . Wiem , że Mateusz zamienił alfę na RX7. Moja nadal jest do przejęcia w dobre ręce, ale nie ma pośpiechu .
Pozdrawiam
Swojego czasu widywałem alfe na DDZ z klubowymi ramkami u mnie na Staszica w Dzierżoniowie. Z tego co pamiętam to chyba 156 była. Nie kojarzycie kto to jest?
Piotrek nie rx7 tylko rx8..to primo :) a secundo nie znaczy to, że nie chcę sie spotkac ze starymi znajomymi, w zasadzie z krystianem piotrkiem pawłem i rafałem się czesto widujemy :) dodam, że nie mam alfy bo na brere mnie nie stac NARAZIE :) a coś w garazu stać musi!! :) a dlaczego nie 159?? bo nie znalazłem odpowiedniej...cóż..
Noo bujam jeszcze. Były już poważne przymiarki do 159 TBi w sedanie, no ale skończyło się na jeździe próbnej i nie ukrywam, że zawiodłem się. Tyle szumu o moment obrotowy przy 1400obr, a fakt jest taki, że jedzie się tym jak biturbo z niesprawną większą turbiną - czyli śmietnisko! Cóż - szukam 2,4 Q4.
matber1 - to to to czerwone to Twoje? :)
tak hehe a gdzie mnie widziałeś??
A pomykałeś po moich kwadratach. Musisz mnie przewieźć tym szatanem jak będzie okazja. Kiedyś chorowałem na RX-8 :P
Jaka wersja? 190/230 ??? Wydech już przerobiłeś? Podobnosz ze 20 kuca można urwać
Krystian nie ma aleee....duma nad tym co będzie i coś mi się wydaje, że szybko wróci od AR....kasiasty z niego koles wiec 159 to jedna wypłata i stoi juz pod domem :) ja tam jestem zadowolony, że chociaz jak narazie mam kolor z AR :) poza tym....co tu dużo mówić czymś jeździc trzeba a Brera jeszcze kiedyś stanieje....mam nadzieje :)
Coś się wykruszacie. :):):)
ojtam ojtam...towrzysko wszystko pozostaje bez zmian :) Olaf to zwyczajna ewolucja... :p
:D fakt towarzystwo to samo ale jak piękna włoszkę może trochę kaprysną zamienić na skośnookiego kurdupla :D;D. Ja bym chyba nie mógł stad też przesiadłem sie na troche młodszą włoszkę choć starej nie dam spokoju :D:D
Gdyby wam brakowało jakiegoś z DSW to chętnie sie podłączę :D
no proszę proszę, jedni odchodzą a inni przychodzą, równowaga w przyrodzie musi być zachowana hehe..
witamy Kolegę i na pewno będzie okazja się poznać na jakimś lokalnym spocie :)
Paweł, ty tam teraz mniejszosć, to może znowu do Wrocławia bys wpadł? :P A może jakiś pożegnalny grill na koniec lata u was w terenie? Np w Jugowicach tam gdzie kiedyś, albo na przełęczy którejś.
Grill pożegnalny na koniec lata brzmi dobrze :) może i nawet przyszły weekend byłby dobrą ku temu okazja :) w tygodniu coś pomyśle, prześledzę pogodę i myślę że wstępnie przyszły weekend wydaje się bardzo prawdopodobny. może nie będzie to w takiej skali jak ostatnio Jawor ale myślę że paru chętnych by się znalazło :)
Sprawdzając prognozy długoterminowe, to przyszły weekend zapowiada się nieźle - ok 18-19 stopni i małe zachmurzenie. Więc kiełbaski skwierczały by jak trzeba :)
gdyby sie okazało, że grill wypali... to ja się piszę na tę okoliczność;)
No widzisz flati? Chętni się znajdą ;)
ej a ja też moge wpaść :( bo nie wiem czy jestem dalej mile widziny :p
Jak w sobote to ja tez bym sie pojawil chetnie, bo w nidziele to wiesz Pawel co mam :) Ostatni moj weekend na Dolnym Slasku chyba...
Ja mam zjazd na uczelni :( Wiem, wiem - szkoła nie zając, ale na pierwszych zajęciach zawsze warto się pojawić...
Dzisiaj mi Żonka przypomniała że w Sobotę idziemy na ślub do koleżanki co nas poznała... Ale obciach... Lecz kolejny weekend też ma być niczego sobie... TKfoto pisze że ma pradwopodobnie ostatni weekend na ZDolnym Śląsku, więc przyszły może nim byc napewno hi hi... :D Ale za to GosiaW nie będzie musiała iść na uczelnie. Wszysko zależy od was... Nich moc będzie z wami :D