Pewnie się tu wielu na mnie zeźli, ale czy koniczynka spowoduje, że z tą kierownicą będzie się lepiej brać zakręty, a czerwony przycisk spowoduje szybsze odpalanie auta? Nie wszyscy mają ciśnienie, żeby ich auto udawało coś czego nie kupili :P
Printable View
Krzysiuz pewnie kozak już do Ciebie napisał ale kierownica polift pasuje do przedlifta. Wystarczy przełożyć przyciski kierownicy. Sam z chęcią zmieniłbym swoją na poliftowe ale akurat wolałbym nie QV ;)
zawsze możesz spróbować jak będzie temat na tapecie, może mi się zatęskni raz na jakiś czas strzał zrobić. nie chcę się jednak ogłaszać bo nie mam czasu wiecznie przy tym siedzieć, korespondować, organizować części, umawiać się itp.
- - - Updated - - -
niektórzy lubią smaczki, nie chodzi o udawanie, po prostu fajnie wygląda. ja na tej zasadzie mam progi, kierownicę z Q, wydech zrobiony na podwójne końcówki czy lampy z GTA - mam auto wyjątkowe i nie próbuję udawać nic - jest znaczek Veloce, jest Q4 na klapie, więc widać że Veloce, jednak specjalne - moje - unikatowe.
Tobie nie pasuje, inny może pasować, z resztą carbon w tej kierze pewnie da się bez problemu zdjąć, nałożyć cienką skórę i będzie super. Alcantara w kierownicy robi robote zarówno w zimie (nie trzeba czekać na nagrzanie kiery) jak i w lecie - są przyjemne miejsca do łapania kiery od razu. Ja sobie przedliftową bardzo chwalę, sam carbon na początku mieszane uczucia, ale przywykłem (choć był plan przekładki albo obciągnięcia skórą czy alcantarą, nawet zdejmowałem carbony w takiej kierze na próbę)
Panowie pytanie do osób które mają zmodyfikowany DNA z Trybem Race. Zastanawiam nad montażem tylko pojawią się pytania o wpływ aktywacji Race na pozostałe tryby. Wychodzi na to, że aktywacja Race wpłynie też na działanie podstawowych trybów DNA. Więcej w linku poniżej. Ktoś ma z tym jakieś doświadczenia? Nie ukrywam chciałbym np zachować tryb D z aktywnymi wszystkimi systemami bezpieczeństwa a wychodzi na to, że nie będzie to do końca taki D. Podobnie z A - będzie mniej ospały - takie niby A i niby N.
https://www.giuliaforums.com/threads...17-2019.46258/