....
to podzielisz się mam nadzieję efektami pracy :)...bo taka opcja też mnie interesuje i z chęcią zobaczę jak Ci to wyjdzie
Printable View
Spoko, już kończę. Ale roboty jest sporo. Mialem skończyć w styczniu a nie uda się nawet w lutym.... Caly mechanizm otwierania i dopasowanie zabiera masę godzin. Wyświetlacz (navi) to gotowiec. A oczywiście system będzie wspólpracowal z audio przez wejście AUX
no to ja czekam na efekty z utęsknieniem...temat z wbudową w schowek górny mi zginął.. więc czekam na relację ze zmagań i powodzenia
No to jest.
Zrobiłem dostawianą, chowaną nawigację na konsoli środkowej.
http://www.forum.alfaholicy.org/166/...tml#post836535
Jestem kolejnym szczęśliwym posiadaczem AUX :D Wielkie podziękowanie dla osoby która to wymyśliła ! Dla mnie najgorzej to było wyjąć ICS z Alfy ale jakoś poszło :) Gra naprawdę bardzo ładnie, tylko jak dla mnie to Dolby trzeba wyłączyć na kasecie:) Ale zastanawia mnie co by było gdyby całkiem odpiąć głowice od kasety bo chyba ona generuje trochę szumu ?
Nic nie generuje szumu jeżeli dobrze polutowałeś. Jest czyściutki dźwięk. No może niektórych drażni obracający się silniczek :)
Nie jest i pisze że nie ma szumów. Tylko nigdy nie daje się na maksa bo powyżej 90% mocy zawsze wzmacniacz ma prawo zniekształcać dźwięk. Może masz kiepski kabel albo kiepski lut.
Ja dopiero dziś mając wolne wyjąłem ICS i "pospawałem" kabelki tak jak koledzy radzicie. Żałuje tylko , że tak długo jezdziłęm na transmiterze kensingtona , który w parze z XENONEM made in China całkiem cienko sobie radził. Ze starych słuchaweczek sennheiser mx70 wziłąłem kabelek i jestem w szoku jak to brzmi...Obawiam się, że prawie jak z DSP:x teraz brzmi muza w mojej 166. W sumie "prawie" robi dużą róznicę ale ja nie moge się przyczepić po ogarnięciu głośników seryjnych z gwizdkami+ filc na drzwiach , że takie fajne audio jest w 166.
Polecam każdemu ten modzik bo jakość dzwięku jest za je bi sta.